Miten voin tarkastella useita keskusteluja vierekkäin?

Takaisin hakutuloksiin

Pikaviestikeskustelut voi näyttää erillisissä ikkunoissa. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
    2. Valitse valikkopalkissa Näytä.
    3. Valitse Pieni näkymä.

Aina kun kaksoisklikkaat kontaktia aloittaaksesi uuden keskustelun hänen kanssaan, keskustelu avataan erillisessä ikkunassa. Voit skaalata kutakin ikkunaa ja siirtää sen paikkaa näytössä, joten voit järjestää ikkunat itsellesi sopivalla tavalla.

Jos haluat palata takaisin oletusnäkymään, klikkaa valikkoriviltä Näytä ja valitse Oletusnäkymä.