Ohje Windows Desktop

Minkä numeron henkilö, jolle soitan Skypestä, näkee?

Jos soitat Skype-kontaktillesi, hän näkee Skype-nimesi.

Jos soitat matka- tai lankapuhelimeen, numeroasi ei näy vastaanottajan puhelimessa ellet ole märittänyt soittajatunnusta.

Lisätietoja soittajatunnuksen määrittämisestä.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Soittajatunnus" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt