Mitä teen, jos saan ei-toivottuja puheluja Skype-numerooni Skypen Windows-työpöytäversiossa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Jos saat ei-toivottuja puheluja Skype-numeroosi, voit estää haluamasi numerot. Voit tehdä tämän muuttamalla Skypen tietosuoja-asetuksia. Niiden avulla voit estää puhelut kaikista piilotetuista numeroista tai numeroista, joita ei ole tallennettu kontaktiluetteloosi.

Muuta tietosuoja-asetuksia Skypen Windows-työpöytäversiossa seuraavasti:

1. Valitse Skypessä Työkalut> Asetukset.
  2. Valitse Puhelut-välilehti.
  3. Valitse tietosuoja-asetukset Vastaanota puhelut Skype-numerooni -kohdassa.

Voit sallia puhelut kaikista tai vain kontaktiluettelossa olevista puhelinnumeroista. Voit myös estää puhelut piilotetuista numeroista. Kun olet määrittänyt asetukset, valitse Tallenna.

Jos saat edelleen ei-toivottuja puheluja Skype-numeroosi, ota yhteyttä meihin.