Ohje Windows Desktop

Miten puheluun vastataan?

Kun saat puhelun, puhelun hälytysikkuna avautuu näyttöön.

Hälytysikkuna näyttää saapuvan puhelun asetukset – Vastaa, Video ja Hylkää.

Hälytysikkunassa on kolme vaihtoehtoa.

Klikkaa... Toiminto...
Vastaa vastaa puheluun (vain ääni, ei videota)
Video vastaa ja avaa video
Hylkää hylkää puhelu

Voit myös määrittää soitonsiirron, jotta voit siirtää puhelut automaattisesti matka- tai lankapuhelimeen tai toiseen Skype-nimeen. Tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin, jotta voit siirtää puhelut matka- tai lankapuhelimiin.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skypestä Skypeen -puhelujen soitto" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt