Miten pyydän hyvitystä?

Skype-tuotteista annetaan hyvitystä Skypen käyttöehtojen hyvityskäytäntöosion mukaisesti.

Voit pyytää hyvitystä paketista, jos et ole käyttänyt sitä ja jos se ei ole vanhentunut.

Voit pyytää hyvitystä Skype-saldostasi 14 päivän kuluessa ostamisesta, mutta ainoastaan, jos et ole käyttänyt sitä ja asut EU:n alueella.

Skypen käyttäminen iOS-käyttöjärjestelmässä Jos olet ostanut Skype-saldoa iTunesin kautta, emme voi tarjota hyvitystä. Sinun on pyydettävä hyvitystä Applelta.

Voit pyytää hyvitystä kolmella eri tavalla:

1. Kirjaudu tiliisi ja valitse ostohistoriastasi tilaus, josta haluat hyvityksen. Valitse Hyvitys-painike. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, teemme sinulle hyvityksen automaattisesti maksutavalla, jota käytit ostoksen tekemiseen.
    2. Aloita suora keskustelu ja keskustele asiakaspalveluedustajamme kanssa. Jos et ole kirjautunut Skypeen, anna Skype-nimesi ja salasanasi sekä valitse sitten Kirjaudu sisään. Jos saat varoituksen ponnahdusikkunasta, sinun on hyväksyttävä se, sillä kyseessä on suoran keskustelun ikkuna.
    3. Täytä peruutus- ja hyvityslomake verkossa. Jos et ole kirjautunut Skypeen, anna Skype-nimesi ja salasanasi sekä valitse sitten Kirjaudu sisään. Täytä lomake ja valitse Lähetä. Palaamme asiaan 24 tunnin sisällä.

Tarvitsetko apua paketin peruuttamisessa tai automaattisessa saldolisäyksessä?