Miten pyydän hyvitystä?

Skype-tuotteista annetaan hyvitystä Skypen käyttöehtojen hyvityskäytäntöosion mukaisesti.

Voit pyytää hyvitystä Skype-saldostasi 14 päivän kuluessa ostamisesta, mutta ainoastaan, jos et ole käyttänyt sitä ja asut EU:n alueella.

Voit pyytää hyvitystä paketista, jos et ole käyttänyt sitä ja jos se ei ole vanhentunut. Lisätietoja pakettien hyvittämisestä.

Hyvityksen pyytäminen:

1. Aloita suora keskustelu. Jos et ole kirjautunut Skypeen, anna Skype-nimesi ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  2. Kun olet kirjautunut sisään, suora keskustelu alkaa. Jos saat varoituksen ponnahdusikkunasta, sinun on hyväksyttävä se, sillä se on suoran keskustelun ikkuna.

Voit pyytää hyvitystä myös online-lomakkeella. Voit täyttää peruutus- ja hyvitysverkkolomakkeet seuraavasti:

1. Klikkaa tätä linkkiä. Jos et ole kirjautunut Skypeen, anna Skype-nimesi ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  2. Täytä peruutus- ja hyvityslomakkeet.
  3. Allekirjoita peruutus- ja hyvityslomake digitaalisesti kirjoittamalla koko nimesi ja valitse sitten Lähetä.

Palaamme asiaan 24 tunnin sisällä. Jos tarvitset pikaisen ratkaisun, suosittelemme suoraa keskustelutukea, jonka puitteissa voimme keskustella tilauksistasi ja viimeisimmistä veloituksista.

Tarvitsetko apua paketin peruuttamisessa tai automaattisessa saldolisäyksessä?