Voinko saada hyvityksen Skype-numerosta?

Takaisin hakutuloksiin

Kyllä! Jos hyvitys on oikeutettu, Skype antaa hyvityksiä Skypen käyttöehtojen mukaisesti.

Hyvitykset tehdään samalla maksutavalla, jota käytit ostoksen tekemiseen. Skype ei voi suorittaa hyvitystä, jos alkuperäinen maksutapa ei ole enää käytössä, esimerkiksi jos luottokorttisi on vanhentunut, PayPal -tilisi on suljettu, tai jos käyttämällesi maksutavalle ei sallita hyvityksiä.

Skype-hyvityksiä voidaan antaa seuraavista asioista:

• Käyttämättömät paketit, jotka eivät ole vanhentuneet.
    • Käyttämätön Skype-saldo, jos hyvitystä on pyydetty 14 päivän kuluessa ostohetkestä (vain EU-asiakkaat).
    • Tekniset ongelmat, joiden katsomme olevan Skypen syytä.
    • Vilpillinen käyttö, jos saamme selville, että kolmas osapuoli on käyttänyt tiliäsi.
    • Virheelliset veloitukset, jos otat meihin yhteyttä 90 päivän kuluessa ostosta. Emme voi hyvittää yli 90 päivää vanhoja veloituksia.

EU-alueella on voimassa 14 päivän jakso, muualla hyvityksistä päättää vain Skype.

Huomautus: Jos lisäsit Skype-saldoa sovelluksen sisäisenä ostona iTunesin kautta, emme voi tehdä hyvitystä. Sinun on pyydettävä hyvitystä Applelta.

Kuinka Skype-hyvityksen saa?

1. Kirjaudu tästä linkistä Skype-tilisi profiilisivulle.
    2. Valitse ostoshistoriastasi ostos, josta haluat hyvityksen. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, näytöllä näkyy Hyvitys-painike.
    3. Paina Hyvitys-painiketta.

Huomautus: Jos Hyvitys-painiketta ei näy ja uskot olevasi oikeutettu hyvitykseen Skypen käyttöehtojen hyvityskäytännön mukaan, varmista, että olet kirjautunut sisään oikealla Skype-tilillä. Hyvityksiä, jotka ovat vanhempia kuin 90 päivää, joita on käytetty tai jotka ovat vanhentuneet, ei voida palauttaa.
    4. Paina Vahvista hyvitys-painiketta, ja sinulle maksetaan automaattisesti hyvitys maksutavalla, jota käytit ostoksen tekemiseen.
    Haluatko keskustella hyvityksestä asiakaspalvelijan kanssa? Aloita verkkokeskustelu asiakaspalvelun kanssa. Ennen keskustelua sinun on ehkä kirjauduttava Skypeen, jos et ole jo kirjautunut. Salli ponnahdusikkuna, joka on verkkokeskusteluikkunasi.

Et voi. Emme voi antaa hyvitystä maksullisista tuotteista, joita on käytetty. Kuten Skypen palautuskäytännössä on määritetty, Skype-numeron luonteen mukaisesti sitä voi käyttää puheluiden vastaanottamiseen sen ostohetkestä alkaen; näin ollen, Skype-numeroita ei hyvitetä.

Et voi. Voimme antaa sinulle hyvitystä vain suoraan Skypestä tehdyistä ostoksista, emmekä hyvitä:

• Kolmansien osapuolten kautta tehtyjä ostoja – voit ottaa yhteyttä suoraan tähän osapuoleen, joka päättää itse, tarjotaanko sinulle hyvitystä.
    • Kuponkeja.
    • Prepaid-kortteja.
    • Kolmannen osapuolen maksumenetelmien kautta tehtyjä käteisostoja.
    • Skype Managerin hallinnoijan jonkun jäsenen henkilökohtaiselle Skype-tilille jakamaa Skype-saldoa.
    • Skype Developer -ohjelman jäsenyyttä.

Kyllä. Asiakkaat EU:ssa voivat täyttää peruutuslomakkeen ja pyytää hyvitystä. Valitse jokin saatavana olevista kielistä.

Lisätietoja saat Microsoftin palveluehdoista.

Tarvitsetko apua paketin peruuttamisessa tai automaattisessa saldolisäyksessä?