Voinko saada hyvityksen Skype-numerosta?

Takaisin hakutuloksiin

Kyllä Skype antaa hyvityksiä SkypenKäyttöehtojenhyvityskäytäntöjen mukaisesti.

Voit hakea Skypeltä hyvitystä kahdella tavalla:

• Skype-profiilistasi - saat hyvityksen heti, jos olet oikeutettu siihen

1. Kirjaudu tilillesi.
      2. Valitse ostoshistoriastasi ostos, josta haluat hyvityksen. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, näytölle ilmestyy Hyvitys-painike.
      3. Paina Hyvitys-painiketta.
      4. Paina Vahvista hyvitys-painiketta sinulle hyvityksen automaattisesti maksutavalla, jota käytit ostoksen tekemiseen.

• Aloita keskustelu edustajan kanssa saman tien.

1. Aloitaverkkokeskustelu asiakaspalvelun kanssa.
      2. Kirjaudu Skypeen, jos et ole jo kirjautunut Salli ponnahdusikkuna, jos saat siitä varotuksen - se on verkkokeskusteluikkunasi.
    Hyvitykset tehdään samalla maksutavalla, jota käytit ostoksen tekemiseen. Skype ei voi suorittaa hyvitystä, jos alkuperäinen maksutapa ei ole enää käytössä, esimerkiksi jos luottokorttisi on vanhentunut, PayPal -tilisi on suljettu, tai jos käyttämällesi maksutavalle ei sallita hyvityksiä.

Näistä voit saada Skype-hyvityksen:

• Käyttämättömät paketit, jotka eivät ole vanhentuneet.
    • Käyttämätön Skype-saldo , jos hyvitystä on pyydetty 14 päivän kuluessa ostohetkestä (vain EU-asiakkaat).
    • Tekniset ongelmat , joiden katsomme olevan Skypen syytä.
    • Vilpillinen käyttö , jos saamme selville, että kolmas osapuoli on käyttänyt tiliäsi.
    • Virheelliset veloitukset, jos otat meihin yhteyttä 90 päivän kuluessa ostosta. Emme voi hyvittää yli 90 päivää vanhoja veloituksia.

EU-alueella on voimassa 14 päivän jakso, muualla hyvityksistä päättää vain Skype.

Huomautus: Jos lisäsit Skype-saldoa sovelluksen sisäisenä ostona iTunesin kautta, emme voi tehdä hyvitystä. Sinun on pyydettävä hyvitystä Applelta.

Et voi. Emme voi antaa hyvitystä maksullisista tuotteista, joita on käytetty. Kuten Skypen palautuskäytännössä on määritetty, Skype-numeron luonteen mukaisesti sitä voi käyttää puheluiden vastaanottamiseen sen ostohetkestä alkaen; näin ollen, Skype-numeroita ei hyvitetä.

Et voi. Voimme antaa sinulle hyvitystä vain suoraan Skypestä tehdyistä ostoksista, emmekä hyvitä:
    • Kolmansien osapuolten kautta tehtyjä ostoja - voit ottaa yhteyttä suoraan tähän osapuoleen, joka päättää itse, tarjotaanko sinulle hyvitystä.
    • Kuponkeja
    • Prepaid-kortteja
    • Kolmannen osapuolen maksumenetelmien kautta tehtyjä käteisostoja
    • Skype Managerin hallinnoijan jonkun jäsenen henkilökohtaiselle Skype-tilille jakamaa Skype-saldoa.
    • Skype Developer -ohjelman jäsenyyttä

Tarvitsetko apua paketin peruuttamisessa tai automaattisessa saldolisäyksessä?