Miten voin lähettää ja vastaanottaa valokuvia, videoita ja muita tiedostoja Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin
    Koskee tuotteita:
    • Skypen iPad-versio
    • Skypen iPhone-versio
    • Skypen Mac-versio
    • Skypen verkkoversio
    • Skypen Windows-työpöytäversio
    • Skypen Windows 10 -versio
    • Skypen Android-versio
    • Skype Lite

1. Napauta kontaktia tai keskustelua, jolle haluat lähettää tiedoston.
    2. Napauta keskustelun tekstiruudussa kuvaketta, joka vastaa lähetettävää kohdetta tai suoritettavaa toimintoa. Tuo valikkovaihtoehdot näkyviin napsauttamalla paperiliitinkuvaketta, jos ne eivät vielä ole näkyvissä.

Kaikkien Skype-versioiden kuvakkeet:

Hymykuvake = hymiön tai Mojin lähettäminen
    Salkkukuvake = aiemmin otetun valokuvan lähettäminen
    Kamerakuvake = uuden valokuvan ottaminen ja lähettäminen
    Videokamerakuvake = videoviestin lähettäminen
    Paperikuvake = tiedoston lähettäminen
    Nastakuvake = sijainnin jakaminen
    Yhteystietokorttikuvake = yhteystiedon jakaminen

Onko puhelu jo käynnissä? Jos haluat lähettää tiedoston, klikkaa pluskuvaketta ja valitse Lähetä tiedostoja.

Valmis oppimaan lisää?
    Skype-tiedostojako: tiedostotyypit ja koko- ja aikarajoitukset
    Miksi en näe kontaktini lähettämää kuvaa?
    Tiedostojen lähetys- ja vastaanotto-ongelmien vianetsintä Skypessä