Miten löydän tiedoston, jonka olen vastaanottanut Skypessä?

1. Siirry Yhteystiedot-osioon ja klikkaa kontaktia, joka lähetti tiedoston sinulle.
  2. Etsi sinulle lähetetty tiedosto historiaa selaamalla.
  3. Avaa tiedosto klikkaamalla sitä.
  1. Paina näppäimistön Windows- Windows-näppäin ja R-näppäimiä samanaikaisesti.
  2. Kirjoita Suorita-ikkunaan %appdata%/Skype/My Skype Received Files ja klikkaa OK.
  1. Klikkaa Työkalut > Asetukset.
  2. Klikkaa Pikaviestiasetukset-kohdassa Näytä lisäasetukset.
  3. Valitse, valitaanko tallennuspaikka aina tiedoston vastaanottamisen yhteydessä vai tallennetaanko kaikki tiedostot samaan kansioon.
  4. Jos haluat vaihtaa tiedostojen tallennuskansiota, klikkaa Vaihda kansio, selaa tietokoneessa kansioon, jota haluat käyttää, ja klikkaa sitten OK.