Ohje Windows Desktop

Miksi Réunioniin, Ranskan Guayanaan tai Martiniquelle soittaminen ei onnistu?

Kun soitat Réunionin, Ranskan Guayanaan tai Martiniquelle, maakoodi on annettava kahdesti.

Maa Lankapuhelin Matkapuhelin
Réunion

Lankapuhelin: + 262 262 XX XX XX

+ 262 692 XX XX XX
Ranskan Guayana

Lankapuhelin: + 594 594 XX XX XX

+ 594 694 XX XX XX
Martinique

Lankapuhelin: + 596 596 XX XX XX

+ 596 696 XX XX XX

Lisätietoja ulkomaanpuhelujen soittamisesta Skypellä.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Matka- ja lankapuhelimiin soittaminen" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt