Miten yhteystietoja etsitään ja lisätään Skypessä?

1. Siirry Yhteystiedot-osioon.

2. Valitse yhteystietokuvake tai kirjoita suoraan Etsi-tekstiruutuun lisättävän henkilön nimi, Skype-nimi tai sähköpostiosoite. Klikkaa Etsi Skypestä.

3. Valitse kaverisi hakutulosten joukosta ja klikkaa Lisää yhteystietoihin.

4. Esittele itsesi kirjoittamalla lyhyt viesti ja klikkaa Lähetä.

Kyseinen henkilö lisätään yhteystietoluetteloosi, mutta hän pysyy offline-tilassa, kunnes hän hyväksyy pyyntösi. Kun hän on hyväksynyt pyyntösi, näet hänen tilansa ja voit soittaa hänelle ilmaisia puheluja ja näköpuheluja.

Jos hakua vastaavia tuloksia on useita, etkä ole varma, kuka kaverisi on, voit klikata hakutulosta hiiren oikealla painikkeella ja valita vaihtoehdon Näytä profiili. Tämä on eräänlainen Skype-käyntikortti, joka sisältää kaikki käyttäjän lisäämät tiedot, kuten valokuvan, kaupungin, maan tai puhelinnumeron.

Jos profiilitiedot eivät auta löytämään kaveriasi, pyydä häneltä hänen Skype-nimeään tai sähköpostiosoitetta, jota hän ovat käyttänyt rekisteröinnissä.

1. Siirry Asetuksiin .
  2. Valitse Yhteystiedot-osiossa vaihtoehto Lisää omat kaverit automaattisesti.

Kun lisäät käyttäjän matka- tai lankapuhelinnumeron Skypen yhteystietoluetteloon, voit soittaa hänelle helposti myös silloin, kun hän ei ole Skypessä. Tarvitset hieman Skype-saldoa tai tilauksen soittamista varten.

Sinulla on eri vaihtoehtoja käytössäsi olevan Skype-asiakasohjelman mukaan...

• Siirry Yhteystiedot-osioon ja klikkaa Luo uusi kontakti puhelinnumerosta . Kirjoita numero ja klikkaa Tallenna.
  • Valitse Soita puhelimiin > Numeronvalitsin Numeronäppäimistö. Kirjoita numero. Lisää numero yhteystietoihin klikkaamalla Tallenna puhelinnumero.
  • Voit tallentaa numeron yhteystietoihin soittamalla numeroon ensin. Klikkaa Soita puhelimiin, valitse numero ja klikkaa Soita-painiketta. Kun puhelu on päättynyt, valitse Lisää yhteystietoihin.

Onko sinulla ystävä, joka ei käytä Skypeä? Ei hätää, Skypellä voi kutsua kenet tahansa keskusteluun vaivatta.

1. Siirry Yhteystiedot-osioon, napauta Kaikki-välilehteä ja napauta sitten Kutsu kavereita Skypeen ‑linkkiä.
  2. Aloita yhteystiedon nimen kirjoittaminen hakukenttään. Vastineet tulevat näkyviin automaattisesti.
  3. Napauta yhteyshenkilöä, jonka kanssa haluat keskustella.
  4. Lähetä kutsu valitsemalla jokin yhteydenottotavoista (puhelin tai sähköpostiosoite). Jos lähetät kutsun tekstiviestillä, palveluntarjoajasi laskuttaa sinulta vakiotekstiviestihinnastonsa mukaisesti.
  5. Lähetä kutsu napauttamalla Lähetä.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Mitä ovat Skype-botit ja miten niitä lisätään yhteystiedoiksi?