Kuinka Skype tienaa rahaa?

Takaisin hakutuloksiin
    Koskee tuotteita:
    • Uuden Skypen Android- ja iPhone-versio
    • Skypen iPad-versio
    • Skypen iPhone-versio
    • Skypen Linux-versio
    • Skypen Mac-versio
    • Skypen verkkoversio
    • Skypen Windows-työpöytäversio
    • Skypen Windows 10 -versio
    • Skypen Android-versio

Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia kaikkialla maailmassa. Voit käyttää Skypeä tietokoneessa, matkapuhelimessa tai tabletissa. Kunhan molemmat osapuolet käyttävät Skypeä, puhelu on täysin ilmainen.

Skype tarjoaa erittäin kohtuullisin hinnoin myös premium-toimintoja, kuten tekstiviestien lähetysmahdollisuuden ja mahdollisuuden soittaa lanka- tai matkapuhelimiin. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai paketin.

Pystymme pitämään ydintoimintomme edullisina tarjoamalla erinomaisia palveluja, joista ihmiset haluavat maksaa.