Kuinka Skype tienaa rahaa?

Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia kaikkialla maailmassa. Voit käyttää Skypeä tietokoneessa, matkapuhelimessa tai tabletissa. Kunhan molemmat osapuolet käyttävät Skypeä, puhelu on täysin ilmainen.

Skype tarjoaa erittäin kohtuullisin hinnoin myös premium-toimintoja, kuten tekstiviestien lähetysmahdollisuuden ja mahdollisuuden soittaa lanka- tai matkapuhelimiin. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai paketin.

Pystymme pitämään ydintoimintomme edullisina tarjoamalla erinomaisia palveluja, joista ihmiset haluavat maksaa.