Miten pikaviestien fontti vaihdetaan Skypessä?

1. Valitse valikkopalkissa Työkalut > Asetukset.
  2. Klikkaa Pikaviestit ja tekstiviestit ja valitse Pikaviestien ulkoasu.
  3. Klikkaa Vaihda fontti.

Tässä valikossa voit vaihtaa fonttia, fonttityyliä ja fonttikokoa. Kun olet valinnut fonttiasetukset, klikkaa OK ja klikkaa sitten Tallenna.

Näitä fonttiasetuksia tuetaan vain Skypen Windows-työpöytäversiossa, mutta voit vaihtaa pikaviestien fonttikokoa Skypen Mac-versiossa.

1. Avaa keskustelu.
  2. Valitse päävalikossa Näytä ja valitse sitten Suurenna tekstiä, Tee tekstistä normaalin kokoista tai Pienennä tekstiä.

Tämä vaihtaa kaikkien pikaviestikeskustelujesi fonttikoon.

Et voi. Fontin väri on oletusarvoinen, eikä sitä voi vaihtaa.

Eivät näe. Fontin vaihtaminen muuttaa vain oman Skype-tilisi pikaviestien näyttötapaa. Kontaktisi saavat kaikki lähettämäsi viestit omille Skype-tileilleen määrittämällään fontilla.