Miten voin ottaa helppokäyttötilan käyttöön Skypen Windows-työpöytäversiossa?

Skypen voi määrittää entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi ottamalla helppokäyttötuen käyttöön. Voit ottaa helppokäyttötilan käyttöön Skypen Windows-työpöytäversiossa seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
    2. Valitse Työkalut> Asetukset…> Lisäasetukset> Helppokäyttötoiminnot.
    3. Valitse helppokäyttötilan käyttöönottovaihtoehto.
    4. Valitse Tallenna.

Skypen Windows-työpöytäversio tukee myös NVDA*-näytönlukijaa Windows 7:ssä.

Käytätkö Skypea Windows 8:ssa? Lisätietoja Lukijan käyttämisestä Windows 8 -näytöllä olevan tekstin lukemiseen.

* Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.