Miten voin muuttaa Skypen asetuksia?

Skype-asetusten käyttäminen...

• Android-laitteessa: Napauta valikkokuvaketta (kolme pystysuoraa viivaa) ja valitse sitten Asetukset.

• iOS-laitteessa: Valitse aloitusnäytössä Asetukset (rataskuvake).

• Mac-tietokoneessa: Valitse Skype > Asetukset ja muuta sitten välilehden asetuksia valitsemalla sen nimi.

• Skype Preview’n Windows 10 ‑versiossa: Valitse Asetukset (rataskuvake).

• Verkossa: Valitse Asetukset (rataskuvake).

• Windows-työasemassa: Valitse Työkalut > Asetukset ja muuta sitten välilehden asetuksia valitsemalla sen nimi.

Voit käyttää Skype-asetuksia kaikissa ympäristöissä ja laitteissa, mutta et voi muuttaa kaikkia asetuksia kaikissa ympäristöissä. Jos kuitenkin kirjaudut Skypeen Windows- tai Mac-tietokoneessa, asetuksiin tehdyt muutokset synkronoituvat ja säilyvät kaikissa muissa laitteissa.

• Tietosuoja
    Voit hallita näkyvyyttäsi muille Skypessä, rajoittaa puheluita, videopuheluita ja pikaviestejä sekä estää muiden käyttäjien yhteydenotot estämällä heidät.
  • Yhteystiedot
    Voit määrittää, että ystäväsi lisätään yhteystiedoiksi Skypeen automaattisesti.
  • Pikaviestit
    Voit määrittää, kuka voi lähettää sinulle pikaviestejä, miten hymiöt näkyvät ja mukauttaa fonttia.
  • Ilmoitukset
    Voit lisätä tai vähentää Skypen lähettämien tapahtumailmoitusten määrää tai poistaa ne täysin.
  • Ääni- ja videopuhelut
    Voit määrittää soitonsiirron, vastaajan ja puhelun asetuksia. Voit esimerkiksi siirtää saapuvat puhelut tai videopuhelut automaattisesti.
  • Ääni
    Voit muuttaa mikrofonin herkkyyttä ja säätää kaiuttimien tasoja.
  • Äänet
    Voit mukauttaa puhelujen, pikaviestien ja ilmoitusten ääniä.
  • Video
    Voit määrittää verkkokameran ja näytön jakamisen asetuksia.
  • Lisäasetukset
    Voit ottaa käyttöön automaattiset päivitykset, pikanäppäimet ja Helppokäyttötoiminnot-tilan.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Kuinka Skype-ilmoituksia hallitaan?
Kuka voi nähdä Skype-profiilini tiedot?
Online-turvallisuuden, tietoturvan ja tietosuojan varmistaminen