Miten voin muuttaa Skypen asetuksia?

Skype-asetusten käyttäminen...

• Android-laitteessa: Napauta valikkokuvaketta (kolme pystysuoraa viivaa) ja valitse sitten Asetukset.

• iOS-laitteessa: Valitse aloitusnäytössä Asetukset (rataskuvake).

• Mac-tietokoneessa: Valitse Skype > Asetukset ja muuta sitten välilehden asetuksia valitsemalla sen nimi.

• Skypen Windows 10 -versiossa: Valitse Asetukset (rataskuvake).

• Verkossa: Valitse Asetukset (rataskuvake).

• Windows-työasemassa: Valitse Työkalut > Asetukset ja muuta sitten välilehden asetuksia valitsemalla sen nimi.

Voit käyttää Skype-asetuksia kaikissa ympäristöissä ja laitteissa, mutta et voi muuttaa kaikkia asetuksia kaikissa ympäristöissä. Jos kuitenkin kirjaudut Skypeen Windows- tai Mac-tietokoneessa, asetuksiin tehdyt muutokset synkronoituvat ja säilyvät kaikissa muissa laitteissa.

• Tietosuoja
      Voit hallita näkyvyyttäsi muille Skypessä, rajoittaa puheluita, videopuheluita ja pikaviestejä sekä estää muiden käyttäjien yhteydenotot estämällä heidät.
    • Yhteystiedot
      Voit määrittää, että ystäväsi lisätään yhteystiedoiksi Skypeen automaattisesti.
    • Pikaviestit
      Voit määrittää, kuka voi lähettää sinulle pikaviestejä, miten hymiöt näkyvät ja mukauttaa fonttia.
    • Ilmoitukset
      Voit lisätä tai vähentää Skypen lähettämien tapahtumailmoitusten määrää tai poistaa ne täysin.
    • Ääni- ja videopuhelut
      Voit määrittää soitonsiirron, vastaajan ja puhelun asetuksia. Voit esimerkiksi siirtää saapuvat puhelut tai videopuhelut automaattisesti.
    • Ääni
      Voit muuttaa mikrofonin herkkyyttä ja säätää kaiuttimien tasoja.
    • Äänet
      Voit mukauttaa puhelujen, pikaviestien ja ilmoitusten ääniä.
    • Video
      Voit määrittää verkkokameran ja näytön jakamisen asetuksia.
    • Lisäasetukset
      Voit ottaa käyttöön automaattiset päivitykset, pikanäppäimet ja Helppokäyttötoiminnot-tilan.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Kuinka Skype-ilmoituksia hallitaan?
    Kuka voi nähdä Skype-profiilini tiedot?
    Online-turvallisuuden, tietoturvan ja tietosuojan varmistaminen