Miten voin muuttaa Skypen asetuksia?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen asetusten käyttäminen:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse General settings gear icon Asetukset.

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia Asetusten avaamisessa Skypen Windows-, Mac- tai Linux-versiossa, se voi olla jo avoinna ja piilotettu muiden ikkunoiden taakse.
    3. Tee haluamasi muutokset valitsemalla seuraavista asetuksista:

Huomautus: Voit käyttää Skype-asetuksia kaikissa käyttöympäristöissä ja laitteissa, mutta et voi muuttaa kaikkia asetuksia kaikissa käyttöympäristöissä.

• Account & Profile icon Tili ja profiili
        • Hallitse profiilikuvasi näkyvyyttä.
        • Tarkastele ja hallitse tilitietojasi.
      • General settings gear icon Yleiset
        • Vaihda kieltä.
        • Valitse käynnistys-ja sulkemisasetukset. Näytä käytettävissä olevat Skype-helppokäyttönäppäimistön pikanäppäimet. (Ei käytettävissä Skypen verkko- eikä mobiiliversiossa)
        • Mukauta käännösasetuksia valitsemalla Puhuttu kieli tai Käännösääni.
      • Appearance magic wand icon Ulkoasu
        • Valitse värimalli, vaalea tai tumma tila ja vaalea tai tumma suurikontrastinen helppokäyttötila.
        • Ota tiiviin luettelon tila käyttöön ja näytä käyttäjien ja keskustelujen kuvakkeet. (Ei käytettävissä mobiiliversiossa)
      • Audio & Video mic icon Ääni ja video (vain työpöytäversio)
        • Valitse kamera ja säädä asetuksia.
        • Valitse mikrofoni ja säädä tulotasoja. Valitse kaiuttimet ja säädä lähtötasoja. (Ei käytettävissä Skypen verkkoversiossa)
      • Calling icon Puhelut
        • Määritä soittajan tunnistetiedot, soitonsiirto ja vastaaja.
        • Ota käyttöön puhelun tekstitys ja muut puheluasetukset.
      • Messaging icon Viestit
        • Ota lukukuittaukset käyttöön tai pois käytöstä, muuta hymiöiden näyttötapaa ja muuta tekstin kokoa ja muita pikaviestiasetuksia.
        • Hallitse kuvien käytettävyyttä viestiä katseltaessa määrittämällä, milloin kuva ladataan: ei koskaan, WiFi-yhteydellä tai WiFi- ja mobiilidatayhteydellä.
        • Mukauta tiedostojen automaattisen lataamisen asetuksia. (Ei käytettävissä Skypen verkkoversiossa)
      • Notifications bell icon Ilmoitukset
        • Lisää tai vähennä Skypen lähettämien tapahtumailmoitusten määrää tai poista ne käytöstä.
        • Hallitse Älä häiritse -toimintoja.
        • Hallitse sähköposti-ilmoituksia.
      • Contacts icon Yhteystiedot
        • Synkronoi yhteystiedot. (Ei käytettävissä Skypen Windows- tai Linux-versiossa)
        • Hallitse estettyjä yhteystietoja.
        • Hallitse yhteystietojen tietosuoja-asetuksia.
      • Help & Feedback info icon Ohje ja palaute
        • Tarkista nykyinen Skype-versio.
        • Etsi linkkejä ohjesisältöön ja tarkista Skypen nykyinen tila.
        • Anna palautetta ja tarkastele lisätietoja.

Oletko valmis oppimaan lisää?

Tietosuoja
    Ketkä voivat nähdä Skype-profiilini ja tavoitettavuuteni tilan?
    Verkkoturvallisuuden, tietoturvan ja yksityisyyden suojaaminen.