Miten voin muuttaa Skypen asetuksia?

Takaisin hakutuloksiin

Asetusten käyttäminen Skypessä (versio 8):

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse AsetuksetSettings button.
    3. Valitse asetusvälilehti, jossa haluat tehdä muutoksia.

Voit käyttää Skype-asetuksia kaikissa käyttöympäristöissä ja laitteissa, mutta et voi muuttaa kaikkia asetuksia kaikissa käyttöympäristöissä.

• Tili ja profiili
      Hallitse profiilikuvasi näkyvyyttä ja tarkastele tilitietojasi.

• Yleinen
      Vaihda kielesi, valitse käynnistys- ja sulkemisasetuksesi, Cortanan asetukset ja tarkastele käytettävissä olevia Skypen pikanäppäimiä.

• Ulkoasu
      Valitse väri, vaalea tai tumma tila ja vaalea tai tumma suuri kontrasti.

• Ääni ja video (vain työpöytäversio)
      Valitse kameran asetukset, muuta mikrofonin herkkyyttä ja säädä kaiuttimien tasoja.

• Puhelut
      Määritä soittajatunnus, soitonsiirto, vastaaja ja muita puheluasetuksia.

• Viestit
      Ota lukukuittaukset käyttöön tai poista ne käytöstä, muuta hymiöiden näyttötapaa, mukauta fonttia ja muita pikaviestiasetuksia.

• Ilmoitukset
      Lisää, vähennä tai poista tapahtumia, joista Skype ilmoittaa sinulle, ja Älä häiritse -tilan toiminta.

• Yhteystiedot
      Hallitse estettyjä yhteyshenkilöitä ja yhteystietojen tietosuoja-asetuksia.

• Ohje ja palaute
      Näe nykyinen Skype-versiosi, löydä linkkejä ohjesisältöön, tämän hetkinen Skype-tila, ja miten voit antaa palautetta.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Skypen ilmoitusten hallinta työpöytä- ja mobiiliversiossa
    Ketkä voivat nähdä Skype-profiilini ja tavoitettavuuden tilani?
    Verkkoturvallisuuden, tietoturvan ja yksityisyyden suojaaminen