Mikä takaisinveloitus on?

Takaisinveloitus tapahtuu, kun ilmoitat pankille, luottokorttiyhtiölle tai muulle maksunjärjestäjälle (kuten PayPalille), että haluat riitauttaa heidän kauttaan tehdyn maksun, koska se on tehty ilman suostumustasi. Joskus rahoituslaitoksesta voidaan ottaa yhteyttä sinuun ja kysyä epäilyttävästä maksusta. Jos vahvistat, ettet ole tehnyt kyseistä maksua, he riitauttavat maksun puolestasi.

Jos Skypelle suoritetusta maksusta tehdään takaisinveloitus, oletamme, että maksu on tehty ilman lupaasi ja henkilötietosi ovat vaarantuneet. Molemmanpuolisten lisätappioiden välttämiseksi estämme tilisi käytön siihen asti, kunnes asia on ratkaistu.

Jos sinulla on epäilyksiä Skypelle suoritetun maksun suhteen, suosittelemme, että tarkistat tilausluettelosi ja allekirjoittamasi sovellukset tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme, ennen kuin riitautat veloituksen. Näin voit välttää tarpeettomat takaisinveloitukset ja tilisi käyttökatkot.

Jos olet varma siitä, että maksu on vilpillinen, ota yhteyttä rahoituslaitokseesi ja pyydä peruuttamaan maksu.

Voit palauttaa tilisi klikkaamalla tätä.