Ohje Windows Desktop

Mistä voin ladata Skype Manager -oppaita?

Skype Manager (aiemmin Business Control Panel) on Internet-pohjainen hallintatyökalu, jolla voit määrittää, hallita ja raportoida yrityksen Skype-käyttöä yhdestä paikasta.

Kun olet asentanut Skype Managerin, saat lisätietoja sen käytöstä seuraavista PDF-käyttöoppaistamme:


Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype työkäytössä" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt