Mikä on CyberPlat ja miten sillä maksetaan? [venäläisille asiakkaille]

CyberPlat on maksupalvelujen järjestäjä, joka myy Skype-saldoa yli 100 kumppanin verkoston kautta. CyberPlat ylläpitää Venäjällä itsepalvelupäätteitä, joista voi ostaa Skype-saldoa, ja saldoa voi ostaa myös CyberPlatin verkkopankeista ja liikkeistä.

Miten CyberPlatin avulla ostetaan Skype-saldoa?

Kullakin jälleenmyyjällä on oma käyttöliittymä Skype-saldon ostamista varten, mutta prosessin pääpiirteet ovat seuraavat:

1. Kirjoita Skype-nimesi.
    2. Vahvista, että Skype-nimesi on oikea, ja jatka.
    3. Syötä rahamäärä (Venäjän ruplina), jolla haluat ostaa Skype-saldoa. Huomaa, että maksu muunnetaan automaattisesti ruplista Skype-tilillesi valitsemaasi valuuttaan.
    4. Itsepalvelupäätteistä ja liikkeistä saat tulostetun kuitin.
    5. Siirtämäsi rahamäärä hyvitetään Skype-tilillesi.

Entä jos maksuprosessissa on ongelmia?

Jos Skype-saldon ostamisessa CyberPlatin kautta ilmenee ongelmia, ota yhteyttä CyberPlatin asiakastukeen.