Ohje Windows Desktop

Miten Skype päivitetään?

Valitsemalla Päivitä nyt -painikkeen voit ladata ja asentaa Skypen viimeisimmän version sekä kirjautua sisään.

Päivitä nyt

Kun poistamme käytöstä vanhoja Skype-versioita ja käytät edelleen vanhaa versiota, sinut kirjataan ulos Skypestä automaattisesti etkä voi kirjautua sisään uudelleen päivittämättä uusimpaan versioon.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Mikä Skypen versio tietokoneessani on?
Mikä Skypen versio matkapuhelimessani tai tabletissani on?
Skypen Windows-työpöytäversion lataamisongelmat

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Tietoja Skypestä" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt