Miten kotisivun tai hakuohjelman voi palauttaa oletusasetusten mukaiseksi Mozilla Firefoxissa?

Jos havaitset, että Firefoxin kotisivuksesi on vaihtunut Bing, älä huolestu. Kotisivun vaihtaminen on helppoa:

1. Avaa Firefox.
  2. Paina näppäimistön Alt-näppäintä ja klikkaa sitten selainikkunan yläosassa näkyvää Työkalut-valikkoa.
  3. Valitse Asetukset
    .
  4. Valitse Asetukset-ikkunassa Yleiset-välilehti.
  5. Klikkaa Palauta oletusasetus -painiketta ja sulje sitten ikkuna.
  6. Kun käynnistät Firefoxin uudelleen, kotisivunasi näkyy Firefoxin oletuskotisivu.

Huomaa, että voit myös vaihtaa kotisivun miksi tahansa haluamaksesi sivuksi kirjoittamalla sivun URL-osoitteen Aloitussivu-kenttään.

Oletushakuohjelman palauttaminen

Voit vaihtaa myös oletushakuohjelman, jota Firefox käyttää Internet-hauissa:

1. Siirry Firefox-ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaan hakupalkkiin.
  2. Klikkaa valittuna olevan hakuohjelman symbolin vieressä näkyvää alanuolikuvaketta ja valitse haluamasi hakuohjelma.
  3. Jos haluat muuttaa hakuohjelmien järjestystä luettelossa (tai poistaa hakuohjelmia luettelosta), valitse Muokkaa hakukoneita -vaihtoehto.
  4. Muokkaa hakukoneita -ikkunassa voit siirtää hakuohjelmia ylös- ja alaspäin painikkeiden avulla ja palauttaa käyttöön Firefoxin oletushakuohjelman klikkaamalla Palauta oletukset -painiketta.
  5. Kun olet valmis, klikkaa OK-painiketta.