Kuinka nettikameraa käytetään Skypessä?

1. Voit liittää nettikameran tietokoneeseen noudattamalla valmistajan ohjeita.
    2. Nettikameran ohjelmiston asennuksen pitäisi tapahtua automaattisesti (tai sitten se pitää asentaa valmistajan toimittamaa levyä käyttämällä).
    3. Kun ohjelmisto on asennettu, kirjaudu Skypeen.
    4. Tarkista seuraavien ohjeiden avulla, toimiiko nettikamera:
      • Windows-työasemassa: Valitse Työkalut > Asetukset > Videoasetukset. Jos näet videokuvan, kamerasi toimii ja on käyttövalmis.
      • Mac-tietokoneessa: Valitse Skype > Asetukset... > ääni/video. Jos näet videokuvan, kamerasi toimii ja on käyttövalmis.

Tärkeää: Jos käytössäsi on vanhempi nettikamera ja tietokoneessasi on Windows 8.1 tai uudempi versio, kamera ei ehkä toimi Skypessä. Lisätietoja.

Kyllä, voit hallita sitä, kuka saa soittaa sinulle videopuheluita.

• Windows-työasemassa: Valitse valikkopalkissa Työkalut > Asetukset ja valitse sitten Yleiset-kohdassa Videoasetukset. Valitse videokuvan ja näytön automaattinen jakaminen seuraavista:
      Kaikilta – myös muilta kuin yhteystietoluettelon henkilöiltä
      Yhteystietoluettelon henkilöiltä
      Ei keneltäkään

• Mac-tietokoneessa: Valitse Skype > Asetukset ja valitse sitten Tietosuoja. Salli videokuva ja näytön jakaminen -kohdassa voit valita videokuvan ja näytön jakamisen seuraavista:
      Kaikilta – myös muilta kuin yhteystietoluettelon henkilöiltä
      Yhteyshenkilöiltä
      Ei keneltäkään

Kyllä, voit vastata kaikkiin puheluihin automaattisesti ääni- tai videopuhelulla.

• Windows-työasemassa: Valitse valikkopalkissa Työkalut > Asetukset ja valitse sitten Puhelut. Valitse Puhelut-kohdassa Puheluasetukset > Näytä lisäasetukset ja varmista sitten, että kumpikin seuraavista asetuksista on valittuna:
      Vastaa puheluihin automaattisesti
      Käynnistä video automaattisesti, kun osallistun puheluun

• Mac-tietokoneessa: Valitse valikkopalkissa Skype > Asetukset ja valitse sitten Puhelut. Valitse Vastaa automaattisesti ja valitse sitten Määritä. Valitse ponnahdusikkunassa Vastaa automaattisesti näköpuhelulla ja valitse sitten Valmis.
    • Windows-työasemassa: Valitse koko näytön kuvake ja poistu koko näytön tilasta valitsemalla se uudelleen.
    • Mac-tietokoneessa: Muuta video takaisin alkuperäiseen kokoon kaksoisnapsauttamalla sitä. Voit muuttaa koon takaisin kaksoisnapsauttamalla videota uudelleen. Valitse koko näytön kuvake ja poistu koko näytön tilasta.
    Oletko valmis oppimaan lisää?
    Miten näyttö jaetaan Skypessä?
    Kuinka voin soittaa puhelun Skypessä?
    Skype-puhelujen vianmääritys