Miten webcam avulla Skype?

Jos olen juuri saanut uusi kamera ja kaivata jotta panna se jotta aikaansaada avulla Skype, harjoittaa portaat alapuolella.

1. Liitä kamera tietokoneeseen valmistajan ohjeiden mukaisesti.
  2. Tietokoneen pitäisi automaattisesti asentaa ohjelmisto Webcam (tai saatat joutua asentamaan valmistajan toimittama levyn kautta).
  3. Kun ohjelmisto on asentunut, Avaa Skype.
  4. Voit tarkistaa, toimiiko kamera oikein:
  • Skype for Windows työpöydälle, valitse Työkalut > asetukset > Videoasetukset. Jos näet itsesi videon ikkunassa, olet valmis.

• Jos käytät Skypen Windows RT, Tarkista kameran Windows RT kamera-sovelluksen.

Jos sinulla on kysymyksiä sinun webcam avulla Skype for Windows kassa, tarkista Tämä kätevä opas.

Jos kohtaat edelleen ongelmia sinun webcam Skypen Windows RT, tutustu Tämä kätevä opas.