Onko Skype mobile™ for Verizon lopetettu?

Kyllä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan Skypen mobiilikäyttöä, ja sen vuoksi joudumme välillä lopettamaan tukemme vanhoille tuotteille.

Parhaan mobiilikokemuksen tarjoamisen vuoksi lopetimme Skype mobile™ for Verizon -palvelun 24. huhtikuuta 2014 ja korvasimme sen Skypen standardiversioilla iPhonelle, Windows Phonelle, Androidille, BlackBerrylle ja useille muille laitteille. Tämän ansiosta voit nauttia useista loistavista ominaisuuksista, kuten näköpuheluista ja videoviesteistä.

Muista, että voit edelleen käyttää Skypea useissa eri laitteissa, kuten tietokoneessa, tabletissa, televisiossa ja kotipuhelimessa. Näin voit pitää yhteyttä kavereihisi niin kotona, työpaikalla kuin matkallakin.