Ohje Android

Kuinka Skype WiFi -palvelua käytetään Nokia X -laitteissa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Seuraavien ohjeiden avulla pääset alkuun Skype WiFi -palvelun käytössä Nokia X -laitteilla.

Kuinka Skype WiFi -palvelun voi hankkia?

Skype WiFi on sovellus, jonka voit ladata maksutta Nokia Storesta.* Avaa kauppa laitteestasi ja tee haku sanoilla Skype WiFi.

Huomaathan, että Skype WiFi ja Skype ovat erillisiä sovelluksia. Skypen käyttäminen laitteessa (sen jälkeen, kun yhteys julkiseen hotspotiin on muodostettu Skype WiFi -palvelun välityksellä) edellyttää, että Skype on asennettuna.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Kuinka Skype WiFi -palvelun käyttö aloitetaan?

Skype WiFi -palvelun käyttäminen on helppoa. Huolehdi siitä, että tililläsi on hieman Skype-saldoa, ja noudata näitä ohjeita:

1. Siirry laitteesi verkkoasetuksiin ja muodosta yhteys avoimeen WiFi-verkkoon.
  2. Avaa Skype WiFi -sovellus ja kirjaudu sisään Skype-nimellä tai Microsoft-tilillä.
  3. Jos verkko, johon olet muodostanut yhteyden, on Skype WiFi -yhteensopiva, näkyviin tulee Skype WiFi toimii täällä -sanoma sekä yhteyden minuuttihinta.
  4. Napauta Yhdistä-valintaa.
  5. Napauta vaihtoehtoa OK.

Tärkeää: Varmista, että Internet-yhteys on muodostettuna, kun ensimmäisen kerran kirjaudut Skype WiFi -palveluun Microsoft-tiliä käyttäen. Sovellus muistaa tilitietosi, ja voit käyttää Skype WiFi -palvelua, kun seuraavan kerran olet julkisen hotspotin alueella.

Voit käyttää Skypeä, tarkistaa sähköpostisi, selata Internetiä tai käyttää muita sovelluksia, joissa tarvitaan datayhteyttä. Voit myös halutessasi arvioida hotspotin napauttamalla siihen tarkoitettua kuvaketta.

Jos olet jo muodostanut yhteyden WiFi-verkkoon ja kirjautunut Skype WiFi -palveluun, näkyviin tulee Sinulla on jo nettiyhteys -sanoma.

Jos näkyviin tulee Et ole yhteydessä WiFi-verkkoon -sanoma, siirry laitteen verkkoasetuksiin ja muodosta yhteys toiseen Skype WiFi -palvelua tukevaan verkkoon.

Saanko automaattisesti ilmoituksen tuetuista hotspoteista?

Kyllä. Skype WiFi ilmoittaa sinulle, jos hotspot, johon olet muodostanut yhteyden, on tuettu hotspot. Saat ilmoituksia, kun otat automaattisen tarkistuksen käyttöön:

1. Käynnistä Skype WiFi.
  2. Paina valikkopainiketta tai napauta valikkokuvaketta Valikkokuvake.
  3. Napauta vaihtoehtoa Asetukset.
  4. Valitse Automaattinen tarkistus -valintaruudun valinta.

Kuinka voin muodostaa yhteyden Internetiin hotspot-palveluntarjoajan tiliä käyttäen?

Jos et halua käyttää Skype-saldoa, etsi palveluntarjoajasi hotspot ja noudata seuraavia ohjeita:

1. Siirry laitteesi verkkoasetuksiin ja muodosta yhteys palveluntarjoajasi WiFi-hotspotiin.
  2. Käynnistä Skype WiFi ja kirjaudu sisään Skype-nimellä ja -salasanalla.
  3. Kun näkyviin tulee Skype WiFi toimii täällä -sanoma, paina valikkopainiketta tai napauta valikkokuvaketta Valikkokuvake..
  4. Valitse Palveluntarjoajan tili ja kirjaudu sisään palveluntarjoajasi tilille.

Kun olet muodostanut Internet-yhteyden palveluntarjoajan välityksellä, veloituksesta huolehtii palveluntarjoaja, ei Skype.

Kuinka voin katkaista yhteyden Skype WiFi -palveluun?

Voit katkaista yhteyden Skype WiFi -palveluun manuaalisesti napauttamalla Katkaise yhteys -painiketta. Voit myös määrittää yhteyden katkeamaan tietyn ajan kuluttua:

1. Käynnistä Skype WiFi.
  2. Paina valikkopainiketta tai napauta valikkokuvaketta Valikkokuvake.
  3. Napauta vaihtoehtoa Asetukset.
  4. Napauta Maksimiyhteysaika-valintaa ja valitse 30, 60 tai 120 minuuttia.

Yhteyden muodostaminen Skype WiFi -hotspotiin ei ota onnistuakseen…

Jos yhteyden muodostaminen Skype WiFi -hotspotiin ei onnistu tai olet saanut virhesanoman, jonka mukaan WiFi-verkko ei vastaa, kokeile seuraavia toimia:

1. Varmista, että WiFi on otettu käyttöön laitteessasi.
  2. Siirry mahdollisuuksien mukaan lähemmäs hotspotia. Liiku tarvittaessa ja kokeile, paraneeko signaali.
  3. Muodosta yhteys johonkin muuhun Skype WiFi -palvelun tukemaan verkkoon.

Jos yhteyden muodostaminen Skype WiFi -hotspotiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä Skype-asiakaspalveluun.

Miten voin maksaa Skype WiFistä?

Skype WiFistä maksetaan Skype-saldolla. Kun muodostat yhteyden Skype WiFi -palveluun Nokia X -laitteella, sovellus varaa automaattisesti 30 minuutin arvosta Skype-saldoa (jos et ole vaihtanut yhteyden enimmäiskeston asetusta manuaalisesti). Vaikka osa minuuteista jäisi käyttämättä, maksat vain käytetyistä minuuteista. Muista katkaista yhteys, kun lopetat sovelluksen käyttämisen.

Tilisi Skype WiFi -historia -sivulta voit tarkistaa, kuinka paljon olet kuluttanut.

Jos kirjaudun Skype WiFi -palveluun, näkevätkö kontaktini minut Skypessä online-tilassa?

Eivät. Kun olet kirjautunut Skype WiFi -palveluun, näyt Skypessä online-tilassa vain, jos olet jo kirjautunut Skypeen.