Mitä kannattaa tehdä, jos havaitsee loukkaavaa käytöstä Skypessä?

Jos katsot, että toinen Skype-käyttäjä käyttäytyy loukkaavasti sinua kohtaan (loukkaa, uhkailee, kiristää tai häiritsee), voit noudattaa seuraavia ohjeita:

1. Estä käyttäjä klikkaamalla kontaktin nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Estä tämä henkilö.
    2. Valitse Ilmoita väärinkäytöksestä -kohdan valintaruutu (jos henkilö on kontaktiluettelossasi, valitse myös Poista kontaktiluettelosta -ruutu).
    3. Klikkaa Estä-painiketta.
    4. Ilmoita tapauksesta paikalliselle lainvalvontaviranomaiselle.