Mitä teen, jos havaitsen loukkaavaa käyttäytymistä Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Jos uskot joutuneesi toisen Skype-käyttäjän loukkaavan käytöksen (herjaaminen, uhkailu, kiristys, häirintä) kohteeksi Skypessä, toimi näin:

1. Estä käyttäjä napsauttamalla yhteyshenkilön nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Estä tämä henkilö.
    2. Valitse valintaruutu Ilmoita väärinkäytöstä (jos henkilö on yhteystietoluettelossasi, valitse myös valintaruutu Poista yhteystietoluettelosta).
    3. Napsauta Estä-painiketta.
    4. Ilmoita tapauksesta paikalliselle lainvalvontaviranomaiselle.