Miksi minut kirjataan ulos Skypesta heti, kun olen kirjautunut sisään?

Jos sinut kirjataan ulos heti Skypeen kirjautumisen jälkeen ja saat ilmoituksen Olet kirjautunut ulos, toimi alla olevien ohjeiden mukaan.

Jos tämä ilmoitus tulee näkyviin, kun olet kirjautunut ulos:

Yrität ehkä kirjautua vanhentuneeseen Skype-versioon. Klikkaa tässä tapauksessa Lataa uusin versio nyt ja päivitä ilmaiseksi uusimpaan versioon noudattamalla ohjeita. Voit myös katsoa yksityiskohtaiset ohjeet täältä ongelmien ratkaisemiseen ja Skypen käyttämiseen.

Jos et voi edelleenkään käyttää tiliäsi, noudata täällä olevia ohjeita.