Miten ostoksen voi peruuttaa?

Jos haluat peruuttaa tekemäsi ostoksen, voit tehdä sen seuraavien ehtojen täyttyessä:

• Tuotteen ostamisesta on enintään 14 päivää.
  • Asut EU:ssa.
  • Et ole vielä käyttänyt tuotetta.
  • Nettitilisi Oma tili -osioon on määritetty tallennettu maksutapa.

Voit täyttää peruutus- ja hyvitysverkkolomakkeen seuraavasti:

1. Jos et ole kirjautunut Skypeen, anna Skype-nimesi ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  2. Täytä peruutus- ja hyvityslomake.
  3. Allekirjoita peruutus- ja hyvityslomake digitaalisesti kirjoittamalla koko nimesi ja valitse sitten Lähetä.

Palaamme asiaan yleensä 24 tunnin sisällä.

Tarvitsetko apua paketin peruuttamisessa, automaattisen saldolisäyksen peruuttamisessa tai Skype-numeroiden peruuttamisessa?

Jos sinulla on lisää kysyttävää ostosten peruuttamisesta tai hyvityskäytännöstä, lue käyttöehtojemme hyvitysosio.