Miksi en näe kontaktini lähettämää kuvaa?

Jos näet sinulle lähetetyn kuvan sijasta linkin, älä huolestu. Kyseessä on vain tilapäinen häiriö.

Skype on siirtynyt pilvipalvelupohjaiseen arkkitehtuuriin, jossa keskusteluissa lähetetyt kuvat ladataan pilvipalveluun. Kaikki Skype-asiakasohjelmamme siirretään uuteen pilvipohjaiseen arkkitehtuuriin. Kun siirto on tehty, kuvasi näkyvät (normaalisti) keskustelussa. Jos haluat nähdä kontaktisi lähettämän kuvan nyt, klikkaa linkkiä ja kirjaudu sisään.

Jos viestissä ilmoitetaan, että joku kontakteistasi on lähettänyt kuvan, mutta nykyinen versio ei tue sitä (kuten alla), käyttämäsi Skype-asiakasohjelma ei tue P2P-kuvansiirtoa. Jos haluat tarkastella tämän viestin luoneita kuvia, sinun on avattava Skype tietokoneella tai jollakin toisella laitteella. Kun siirto pilvipohjaiseen kuvien jakamiseen on valmis, tämä viesti ei tule enää näkyviin.

Kuvat näkyvät normaalisti keskusteluikkunassa, kunhan sinä ja kontaktisi käytätte yhtä seuraavista alustoista:

• Windows Phonen Skype 2.21 -versio (ja uudemmat)
  • Skypen Windows 6.20 -työpöytäversio (ja uudemmat)
  • Skypen Android 5.2 -versio (ja uudemmat)
  • Skypen iOS 5.0 -versio (ja uudemmat)
  • Skypen Xbox One 1.8 -versio (ja uudemmat)
  • Skypen Mac 7.0 -versio (ja uudemmat)

Jos et lähetä (eikä kontaktisi vastaanota) kuvia käyttäen jotain yllä mainituista alustoista, kuvat näkyvät keskustelussa erilaisina.

Lisätietoja pilvipalvelusta.