Kuinka voin vaihtaa tilaani Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Tilasi kertoo muille, oletko tavoitettavissa. Tila vaihdetaan seuraavasti:

Skypen versio 8 mobiili- ja työpöytälaitteille ja Skypen Windows 10 -versio (versio 14)

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Napsauta profiilikuvan alla olevaa tavoitettavuuspainiketta ja valitse tavoitettavuudeksesi jokin seuraavista:

• Aktiivinen: Ilmoita yhteyshenkilöillesi, että olet vapaana osallistumaan keskusteluun.
      • Poistunut: Näyt olevan ei-aktiivinen tai poissa tietokoneeltasi vähintään tunnin ajan.
      • Älä häiritse: Ilmoita yhteyshenkilöillesi, ettet halua tulla häirityksi. He voivat lähettää sinulle pikaviestejä ja soittaa sinulle puheluja, mutta et kuule hälytysääntä.
      • Näkymätön: Piilottaa tavoitettavuuden tilasi muilta, mutta he näkevät, milloin tilasi oli viimeksi Aktiivinen tai Älä häiritse.

Android 4.0.4 – 5.1

1. Napauta KeskusteluissaValikko-painiketta  menu button ja valitse sitten Oma profiili.
    2. Napauttamalla voit vaihtaa tavoitettavuuden tilaksesi:
      • Aktiivinen: Ilmoita yhteyshenkilöillesi, että olet vapaana osallistumaan keskusteluun.
      • Älä häiritse: Ilmoita yhteyshenkilöillesi, ettet halua tulla häirityksi. He voivat lähettää sinulle pikaviestejä ja soittaa sinulle puheluja, mutta et kuule hälytysääntä.
      • Näkymätön: Piilottaa tavoitettavuuden tilasi muilta, mutta he näkevät, milloin tilasi oli viimeksi Aktiivinen tai Älä häiritse.

Haluatko oppia lisää?
    Miten vaihdan tilaviestini Skypessä?
    Mitä eroa on tilalla ja tilaviestillä Skypessä?
    Mitä Skype-tiloja on käytettävissä?