Ohje Android

Miksi yhteystietoluettelossani näkyy uusia henkilöitä?

Kun lataat uusimman Skypen Android-version, voit lisätä Skypea käyttäviä henkilöitä automaattisesti osoitekirjastasi. Jos valitset kavereiden automaattisen lisäämisen ja käytät Ihmiset- tai Skype-suodatinta, saatat havaita, että yhteystietoluettelossasi on ehdotettuja yhteyshenkilöitä, joita ei ole vielä lisätty Skype-yhteystietoluetteloon.

Nämä ehdotetut yhteyshenkilöt ovat Android- ja Microsoft-tilien osoitekirjoissa olevia, Skypea käyttäviä henkilöitä. Ei hätää – heille ei ole lähetetty kutsuja, ja heidät voi halutessaan poistaa yksittäin tai yhteystietosuodattimella, joka tuo vain Skype-yhteystiedot näkyviin, tai poistamalla toiminnon käytöstä asetuksissa.

Jos olet lisännyt kavereita automaattisesti osoitekirjastasi, voit kutsua heitä keskustelemaan, vaikka he eivät olisi Skype-käyttäjiä. Saat lisätietoja kohdasta Yhteystietojen lisääminen Skypen Android-versiossa

Kun napautat ehdotettua yhteyshenkilöä Ihmiset- tai Skype-luettelossasi, näkyviin saattaa tulla Yhdistä Skypeen -painike. Tämä johtuu siitä, että emme ole vahvistaneet, että tunnette toisenne. Sinun on siis lähetettävä kutsu, ennen kuin voit keskustella ja soittaa puheluja Skypellä. Hänen avatarin vieressään on kysymysmerkki siihen saakka, kunnes hän hyväksyy pyyntösi.

Jos sinä tai joku ehdotetuista yhteyshenkilöistä kuitenkin tunnette toisenne (teillä on toistenne vahvistetut yhteystiedot), Skype lisää henkilön yhteystietoihin automaattisesti. Tällaiselle henkilölle ei tarvitse edes lähettää kutsua, vaan hänelle voi soittaa saman tien.

Kun lisäät yhteystietoja Android-osoitekirjaasi, niitä ehdotetaan Skypessä. Jos kuitenkin estät tai poistat näitä ehdotettuja yhteyshenkilöitä, Skype ei ehdota heitä enää.

Lisätietoja yhteystietojen hallinnoimisesta.