Ohje Android

Miten määritän itseni haettavaksi Skypen Android-versiossa?

Kun lataat uusimman puhelimille ja tableteille tarkoitetun Skypen Android-version, sinua pyydetään vahvistamaan matkapuhelinnumerosi, jotta kavereita voidaan lisätä Skypeen automaattisesti. Tämä tehdään riippumatta siitä, oletko uusi vai vanha käyttäjä. Skype vahvistaa yhteystietosi näillä tiedoilla ja lisää Skypessä olevia ystäviä automaattisesti osoitekirjaasi.

Voit määrittää itsesi haettavaksi Skypen uusimmassa versiossa seuraavasti:

1. Käynnistä Skype.
  2. Napauta laitteen valikkopainiketta tai napauta valikkokuvaketta .
  3. Vieritä profiilin alaosaan ja napauta Asetukset.
  4. Napauta Hallitse, miten muut voivat etsiä minut -vaihtoehtoa.
  5. Tietosuojanäytössä voit valintaruudulla määrittää, voiko Skype käyttää Android-osoitekirjaasi matkapuhelinnumerollasi:
  6. Jos sinulla ei ole vielä vahvistettua puhelinnumeroa, voit napauttaa tässä näytössä Lisää puhelinnumero -vaihtoehtoa ja lisätä puhelinnumerosi.

Voit myös ottaa ehdotetun yhteystietojen lisäysominaisuuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä:

1. Käynnistä Skype.
  2. Napauta laitteen valikkopainiketta tai napauta valikkokuvaketta .
  3. Vieritä profiilin alaosaan ja napauta Asetukset.
  4. Napauta ystävien automaattisesti lisäämisen vaihtoehtoa.
  5. Napauta Käytä osoitekirjaani, jos haluat Skypen ehdottavan yhteystietoja ja lisäävän kavereita automaattisesti. Napauta Älä käytä osoitekirjaani, jos haluat poistaa yhteystietojen ehdotuksen käytöstä.
  6. Napauta OK, kun olet tehnyt valintasi.