Ohje Android

Puhelinnumeron vahvistaminen, jotta ystävät voi lisätä automaattisesti Skypen Android-versiossa

Uusimmassa Skypen Android-versiossa pyydämme, että käyttäjät vahvistavat puhelinnumeronsa, jos he haluavat lisätä muita Skypen käyttäjiä osoitekirjastaan automaattisesti.

Skype vahvistaa yhteystietosi näillä tiedoilla ja antaa muiden etsiä sinua Skypestä. Kun vahvistat yhteystietosi, voimme olla varmoja siitä, että lisäämme oikeita henkilöitä lisätessämme kavereita automaattisesti.

Numeron vahvistaminen:

1. Kirjoita puhelinnumero sille varattuun kenttään tai vahvista, että valmiiksi syötetty numero on oikein.
  2. Varmista, että olet valinnut oikean maan numerolle.
  3. Napauta nuolipainiketta. Lähetämme PIN-vahvistuskoodin tekstiviestinä antamaasi numeroon.

1. Jos et saa PIN-koodia, voit pyytää PIN-koodin uudelleenlähetystä napauttamalla Lähetä koodi uudelleen -vaihtoehtoa tai pyytää Soita minulle -vaihtoehdolla automaattista puhelua, jossa PIN-koodi luetaan sinulle.

1. Skype ilmoittaa, kun se on valmis:

1. Skype hakee laitteen yhteystiedoista tuntemiasi henkilöitä, jotka ovat jo Skypessä.

1. Yhteystietoluetteloon tulee näkyviin ehdotettuja yhteystietoja, ja heidät on kutsuttava muodostamaan yhteys Skypessä, ennen kuin heidän kanssaan voi keskustella tai ennen kuin heille voi soittaa. Jos myös Android-osoitekirjan yhteystiedot käyttävät tätä ominaisuutta ja tuntevat sinut (molempien yhteystiedot on vahvistettu), heidät lisätään automaattisesti Skype-yhteystiedoiksi.

Jos puhelinnumeron vahvistamisessa ilmenee ongelmia, voit kokeilla seuraavaa:

• Saan virheen sen jälkeen, kun lähetän puhelinnumeron vahvistettavaksi: Jos saat virheen, tarkista numero ja maa uudelleen ja yritä lähettää numerosi sitten uudelleen. Jos tämä ei toimi, numeroiden vahvistamisessa saattaa olla tilapäinen ongelma. Voit yrittää uudelleen myöhemmin napauttamalla Asetukset, Hallitse, miten muut voivat etsiä minut ja Lisää numero. Varmista, että Lisää kaverit automaattisesti -asetukseksi on valittu Käytä osoitekirjaani.

• Verkkovirhe ilmenee, kun yritän vahvistaa numeroani: Jos verkkoyhteys katkeaa vahvistusprosessin aikana, saatat saada virheilmoituksen. Voit palata vahvistukseen napauttamalla Yritä uudelleen. Jos tämä ei toimi, voit yrittää myöhemmin uudelleen napauttamalla Asetukset, Hallitse, miten muut voivat etsiä minut ja Lisää numero.