Ohje Windows RT

Miten ryhmävideopuhelu soitetaan Skypen Windows RT -versiossa?

Skypen avulla voit soittaa jopa 25 henkilön (24 plus sinä) ryhmävideopuheluja joka puolelle maailmaa.

Ryhmän määrittäminen:

1. Käynnistä Skype.
  2. Napauta tai klikkaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Ryhmä-kuvaketta.
  3. Valitse yhteystiedot, jotka haluat ryhmään.
  4. Kun lisäät yhteystietoja ryhmäkeskusteluun, he tulevat näkyviin näytön alaosaan. Kun olet lisännyt kaikki haluamasi henkilöt, valitse lisää.

5. Klikkaa videopuhelupainiketta .

Onko ryhmäpuhelun videokuvassa ongelmia? Kamerasi ei ehkä toimi kunnolla Skypen kanssa. Ei hätää, tässä oppaassa on ohjeet, joilla asia selviää.

Jos kamerasi toimii oikein, tarkista tästä oppaasta, että kamera, mikrofoni ja kaiuttimet on määritetty oikein.

Vaikka voit aloittaa ryhmäpuheluja, joihinkin ryhmäpuheluihin liittymisessä voi ilmetä ongelmia. Suosittelemme, että toimit aina ryhmäpuhelujen alustajana tässä ympäristössä. Puheluun mobiililaitteilla osallistuvien käyttäjien toimintoja on saatettu rajoittaa (toisin sanoen tällaiset käyttäjät voivat osallistua vain äänipuheluun).