Ohje Windows Phone

Mistä tiedän, mikä Skypen Windows Phone -versio on käytössäni?

Skypen uusin Windows Phone 8 -versio määräytyy sen mukaan, mitä Windows Phone -käyttöjärjestelmäversiota käytät (Windows Phone 8 tai Windows Phone 8.1).

Jos käytät Windows Phone 8:n Skypea, uusin versio on 2.22.x ("x" vastaa lisäkehitystunnusta, kuten pieniä muutoksia ja virheenkorjauksia). Skypen Windows Phone 8.1 -version uusia ominaisuuksia ja toimintoja kehitetään edelleen, joten sovelluksen versionumero vaihtelee (sovellusten ominaisuudet ja uusimmat julkaisut voi tarkistaa täältä).

Jos käytössäsi on kuitenkin Windows Phone 8.1, Skypessa on lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuus käyttää Cortana with Skypea ja videopäivitystä (esikatselu).

Voit selvittää käytössäsi olevan Windows Phone -version seuraavasti:

1. Napauta Windows Phone -puhelimen asetukset-ruutua.

2. Napauta tietoja.

3. Kohdassa ohjelmisto näkyy joko Windows Phone 8.0 tai Windows Phone 8.1.