Miten voin maksaa SafetyPayn avulla?

SafetyPayn avulla voit tehdä online-maksun pankkitililtäsi. Maksuosoitteesi on oltava Brasiliassa, Meksikossa, Costa Ricassa, Perussa, Espanjassa tai Itävallassa, jotta voit käyttää SafetyPayta.

Maksaminen SafetyPaylla:

1. Kirjaudu Skype-tiliisi.
  2. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
  3. Kirjoita nimi ja osoite laskutusta varten. Jos tiedot on täytetty valmiiksi, tarkista, että ne ovat ajan tasalla. Valitse Seuraava.

Haluatko vaihtaa laskutusosoitetta? Lisätietoja.

1. Jos olet jo määrittänyt toisen maksutavan, se on muutettava SafetyPay-tavaksi. Valitse Muuta Maksaminen-kohdassa siten, että osio näkyy näytön oikeassa reunassa.
  2. Valitse SafetyPay ja sitten Seuraava.
  3. Sinun ohjataan SafetyPay-sivustoon.
  4. Valitse SafetyPay-sivustossa pankki, josta haluat tehdä maksun. Näet viestin, joka ilmoittaa ajan, jolloin maksut hyväksytään.
  5. Tee maksu noudattamalla näytön ohjeita.
  6. SafetyPay todentaa maksutapahtuman, kun maksu on valmis. Tähän kuluva aika vaihtelee pankin mukaan.
  7. Saat vahvistuksen, kun maksu on onnistunut.