Miten voin maksaa Eutellerin avulla? [Suomalaisille asiakkaille]

Eutellerin avulla voit tehdä online-maksun pankkitililtäsi. Eutellerin käyttö edellyttää, että laskutusosoitteesi on suomalainen osoite.

Maksaminen Eutellerillä:

1. Kirjaudu Skype-tiliisi.
    2. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
    3. Kirjoita nimi ja osoite laskutusta varten. Jos tiedot on täytetty valmiiksi, tarkista, että ne ovat ajan tasalla. Valitse Seuraava.

Haluatko vaihtaa laskutusosoitetta? Lisätietoja.

1. Jos olet jo määrittänyt toisen maksutavan, se on muutettava Euteller-tavaksi. Valitse Muuta Maksaminen-kohdassa siten, että osio näkyy näytön oikeassa reunassa.
    2. Valitse Euteller ja sitten Seuraava.
    3. Sinun ohjataan Euteller-sivustoon.
    4. Valitse Euteller-sivustossa pankki, josta haluat tehdä maksun.
    5. Kirjaudu pankkisi tunnuksilla pyydettäessä.
    6. Tee maksu noudattamalla näytön ohjeita.
    7. Euteller valtuuttaa maksun reaaliajassa.
    8. Saat vahvistuksen, kun maksu on onnistunut.