Miten voin maksaa TrustPayn avulla?

Takaisin hakutuloksiin

TrustPayn avulla voit tehdä online-maksun pankkitililtäsi. Laskutusosoitteesi on oltava Tšekin tasavallassa, Virossa tai Slovakiassa, jotta voit maksaa TrustPaylla. Sinun on ensin rekisteröidyttävä TrustPay-palvelussa TrustPay-sivustossa.

Maksaminen TrustPaylla:

1. Kirjaudu Skype-tiliisi.
    2. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
    3. Kirjoita nimi ja osoite laskutusta varten. Jos tiedot on täytetty valmiiksi, tarkista, että ne ovat ajan tasalla. Valitse Seuraava.

Haluatko vaihtaa laskutusosoitetta? Lisätietoja.

1. Jos olet jo määrittänyt toisen maksutavan, se on muutettava TrustPay-tavaksi. Valitse Muuta Maksaminen-kohdassa siten, että osio näkyy näytön oikeassa reunassa.
    2. Valitse TrustPay ja sitten Seuraava.
    3. Sinun ohjataan TrustPay-sivustoon.
    4. Kirjaudu TrustPay-sivustoon PID-tunnuksellasi, salasanallasi ja Turing-numerollasi.
    5. TrustPay todentaa maksusi ja vähentää summan tilistä, jonka määritit rekisteröityessäsi.
    6. Saat vahvistuksen, kun maksu on onnistunut.