Miksi en voi soittaa puheluita Intian sisällä?

Soittaminen matka- ja lankapuhelimiin Intian sisällä ei ole enää mahdollista.

Skypestä Skypeen -puhelut ovat edelleen ilmaisia Intian sisällä, ja voit edelleen soittaa intialaisiin matka- ja lankapuhelimiin Intian ulkopuolelta (samoin kuin soittaa puheluita Intiasta muihin maihin). Lisäksi voit käyttää Skype-saldoasi tekstiviestien lähettämiseen yhteyshenkilöillesi.

Jos olet ostanut paketin soittaaksesi puheluja Intian sisällä, suosittelemme paketin peruuttamista, jotta sinua ei veloiteta jatkossa.