Ohje Windows Phone

Onko Skypen Windows Phone 7 -versio lopetettu?

Kyllä. Haluamme tarjota kaikille erinomaisen Skype-kokemuksen – korkeaa laatua ja vakautta ja uusimpia tietoturvapäivityksiä – ja se onnistuu parhaiten uusimmalla Skype-versiolla. Jotta kaikki voisivat hyötyä uusimmista parannuksista, poistamme vanhoja Skype-versioita käytöstä kaikilla alustoilla, mobiililaitteet mukaan lukien. Tämän vuoksi olemme lopettaneet kaikki Windows Phone 7:n Skype-sovellukset pysyvästi.

Tämän seurauksena et voi enää kirjautua sisään Skypeen tai käyttää sitä missään Windows Phone 7 -laitteessa. Voit käyttää Skypea edelleen useilla eri mobiilialustoilla, kuten Windows Phone 8:lla ja Windows Phone 8.1:llä, mutta Skype ei valitettavasti ole enää saatavilla missään Windows Phone 7 -muodossa.