Kuinka voin lähettää kuvia kontakteilleni eri alustojen välillä?

Kehitämme parhaillaan yhtenäistettyä kuvanjakokokemusta kaikille Skype-käyttäjille, ja päivitämme asiakasohjelmiamme sen mahdollistamiseksi.

Jos lähetät kuvia kontakteille, jotka käyttävät

• Windows Phonen Skype 2.21 -versio (ja uudemmat)
  • Skypen Windows 6.20 -työpöytäversio (ja uudemmat)
  • Skypen Android 5.2 -versio (ja uudemmat)
  • Skypen iOS 5.0 -versio (ja uudemmat)
  • Skypen Xbox One 1.8 -versio (ja uudemmat)
  • Skypen Mac 7.0 -versio (ja uudemmat)

Kontaktisi näkevät kuvat keskusteluikkunassa (kuten alla), kunhan lähetät ne joltain edellä mainitulta alustalta.

Jos et lähetä (eikä kontaktisi vastaanota) kuvia joltain yllä mainitulta alustalta, kuvat näkyvät keskustelussa erilaisina.

Kun erilaisten mobiili- ja työpöytäasiakasohjelmien kehitys jatkuu, ne tulevat näkyviin tämän artikkelin luetteloon, joten tarkista myöhemmin uudelleen, onko alustasi lisätty.