Ohje Mac

Lopetetaanko Skypen Mac-versio Mac OS X 10.5 (Leopard) -versiolle ja sitä vanhemmille sekä Mac-laitteille, joissa on PowerPC?

Kyllä. Haluamme tarjota kaikille erinomaisen Skype-kokemuksen – korkeaa laatua ja vakautta ja uusimpia tietoturvapäivityksiä – ja se onnistuu parhaiten uusimmalla Skype-versiolla. Jotta kaikki voivat hyötyä uusimmista parannuksista, poistamme vanhoja Skype-versioita käytöstä kaikilla alustoilla ja mobiililaitteissa. Tämän vuoksi lopetamme pysyvästi kaikki Skype-sovellukset Mac OS X 10.5 (Leopard) -versiolle ja sitä vanhemmille sekä Skype-sovellukset, joissa on PowerPC.

Tämän jälkeen et enää voi kirjautua sisään Skypeen tai käyttää sitä Mac OS X 10.5 (Leopard) -versiossa tai sitä vanhemmissa etkä Mac-laitteissa, joissa on PowerPC. Jos haluat jatkaa Skypen käyttämistä, päivitä käyttöjärjestelmäsi tai käytä Skypeä jollakin muulla laitteella. Näet uusimmat Skype-versiot kaikille tuetuille laitteille täältä.

Jos sinulla on paketti, jota et voi enää käyttää (eli jos et käytä Skypeä tietokoneessa tai millään mobiilialustalla), voit peruuttaa sen, jotta sinua ei laskuteta enää jatkossa.

Voit selvittää, voitko saada hyvitystä Skype-saldosta tai paketista, ottamalla yhteyttä asiakastukeen.