Ohje Android

Lopetetaanko Skypen Android-versio Android 2.2 -versiolle ja sitä vanhemmille?

Kyllä. Haluamme tarjota kaikille erinomaisen Skype-kokemuksen – korkeaa laatua ja vakautta ja uusimpia tietoturvapäivityksiä – ja se onnistuu parhaiten uusimmalla Skype-versiolla. Jotta kaikki voivat hyötyä uusimmista parannuksista, poistamme vanhoja Skype-versioita käytöstä kaikilla alustoilla ja mobiililaitteissa. Tämän vuoksi lopetamme pysyvästi kaikki Skype-sovellukset Android 2.2 -versiolle ja sitä vanhemmille.

Tämän vuoksi et voi enää muutaman viikon kuluttua kirjautua sisään Skypeen tai käyttää sitä Android 2.2 -versiossa tai sitä vanhemmissa. Voit silti käyttää Skypea tietokoneessa tai kannettavassa tietokoneessa, useissa eri mobiililaitteissa sekä Xbox Onessa. Näet uusimmat Skype-versiot kaikille tuetuille laitteille täältä.

Jos sinulla on paketti, jota et voi enää käyttää (eli jos et käytä Skypea tietokoneessa tai millään mobiilialustalla), voit peruuttaa sen, jotta sinua ei laskuteta enää jatkossa.

Voit selvittää, voitko saada hyvitystä Skype-saldosta tai paketista, ottamalla yhteyttä asiakastukeen.