Ohje iPhone

Miten ryhmä-äänipuhelu soitetaan Skypen iPhone-versiossa?

Kun lataat uusimman Skypen iPhone-version, voit soittaa ilmaisia, jopa 25 henkilön (24 plus sinä) ryhmä-äänipuheluja. Lisätietoja ryhmävideopuheluista.

Ryhmäpuhelun soittaminen

Sinun on joko luotava ryhmä tai, jos olet luonut sen jo, valittava se Viimeisimmät-välilehdestä. Voit myös lisätä henkilöitä käynnissä olevaan kahdenkeskiseen puheluun. Kun olet valmis, napauta vain puhelukuvaketta . Ryhmän jäsenille soitetaan Skype-puhelu ja ryhmäpuhelu voi alkaa, kun kaikki ovat vastaanottaneet puhelun ja luoneet yhteyden.

Ryhmäpuhelun aikana voit tehdä seuraavaa:

• Napauta , jos haluat ottaa videokuvan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
  • Napauta , jos haluat ottaa mikrofonin käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
  • Napauta , jos haluat käyttää kaiutinta.
  • Napauta , jos haluat lisätä ihmisiä ryhmäpuheluun.
  • Napauta , jos haluat lisätä ihmisiä ryhmäpuheluun näppäimistön avulla.
  • Lopeta puhelu napauttamalla .

Jos haluat vastaanottaa tulevan ryhmäpuhelun, napauta vihreää puhelupainiketta Puhelupainike.

Ryhmäpuhelun hallinta

Voit hallinnoida puhelua vaivattomasti napauttamalla ryhmän otsikkoa:

Voit sitten:

• tarkistaa puhelun osallistujat
  • poistaa jonkun puhelusta valitsemalla punaisen puhelinkuvakkeen
  • lisätä henkilöitä puheluun ryhmästä valitsemalla vihreän puhelinkuvakkeen
  • lisätä osallistujia.