Ohje Windows Phone

Miten sijainnin jakaminen otetaan käyttöön Skypen Windows Phone -versiossa?

Kun lataat Skypen uusimman Windows Phone -version Windows Phone 8.1:een tai Windows Phone 8:aan (versio 2.22 tai uudemmat), voit jakaa sijaintisi kaikkien Skype-kontaktiesi kanssa.

Jos haluat ottaa sijaintitoiminnon käyttöön keskusteluissasi, napauta pluskuvaketta keskustelussa ja napauta sitten sijainnin jakamisvaihtoehto.

Skype paikantaa sinut sitten GPS:n kautta. Jos et ole ottanut sijaintipalveluja käyttöön laitteessasi, Skype kehottaa tekemään niin (ja linkittää sinut asetuksiin, joilla voit ottaa ne käyttöön). Jos sijaintipalveluja ei ole otettu käyttöön Skypessa, saat kehotteen myös tämän.

Jos haluat jakaa sijaintisi keskustelussa, napauta nuolta (ympyröity yllä). Voit myös nipistää ja zoomata ja vetää karttaa ja valita uuden lähetettävän sijainnin.

Voit myös nipistää ja zoomata eri puolilla karttaa kuten edellä. Jos puhelimessa on alkuperäinen karttasovellus, voit lähettää sijainnin myös kyseiseen sovellukseen ohjeiden saamiseksi.