Miten Skype-saldo siirretään Skype-tililtä toiselle?

Jos sinulla on useita Skype-tilejä, voit lähettää itsellesi omaa Skype-saldoasi lahjoituksena joltakin toiselta tilliltäsi. Sinun on vain ensin lisättävä itsesi kontaktiksi.

1. Kirjaudu sisään tilille, johon haluat lähettää saldoa, ja lähetä yhteyspyyntö tilille, jolta haluat lähettää saldoa.
  2. Kirjaudu tämän lähetä Skype-saldoa -linkin kautta tilille, jolta haluat lähettää saldoa.
  3. Etsi tili, jolle haluat lähettää saldoa, valitse haluamasi lahjakortti ja napsauta sitten Vahvista valinta -painiketta.

Skype-saldo lähetetään suoraan toiselle tilillesi.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Miten Skype-saldoa voi antaa lahjaksi perheenjäsenille ja kavereille?