Skypen iOS-version uudet ominaisuudet

Etsitkö uusinta Skypen iOS-versiota? Haluaisitko tietää, mitä ominaisuusmuutoksia ja parannuksia kussakin versiossa on? Alla olevassa taulukossa on kaikki uusimpien julkaisujen tiedot.

Versio

Muutokset ja uudet ominaisuudet

Skypen iOS-versio 6.27
julkaistu 27.10.2016

Teemme jatkuvasti työtä tehdäksemme Skypestä paremman sinua varten. Tämän uuden päivityksen avulla voit nyt:

• Lähettää Skype-viestejä yhteystiedoillesi käyttäen Siriä
  • Tarkastella jälleen viimeisimpiä Skype-viestejäsi ja suosikkejasi Apple Watch- kellossa

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.26
julkaistu 10.10.2015

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
Teemme jatkuvasti työtä tehdäksemme Skypestä paremman sinua varten.
Tämän uuden päivityksen avulla voit nyt:

• Tehdä jokaisesta puhelusta Skype-puhelun: Vaihtaa iOS 10 integroidun soittamisen (CallKit) päälle/pois Skype-sovelluksen asetuksista.

• Älä koskaan menetä uutta yhteystietoa: Varmista, että olet asettanut Skype-ilmoituksesi ”päälle” saadaksesi uudet yhteystietopyynnöt ilmoituksina.

• Korjausparannuksia: Nauti eri parannuksista, joita olemme tehneet Skypen toimintaan iOS 10:ssä.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.25
julkaistu 28.9.2016

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
Teemme jatkuvasti työtä tehdäksemme Skypestä paremman sinua varten.
Tämän uuden päivityksen avulla voit nyt:

• Käyttää Siri-komentoja nopeasti käynnistääksesi Skype-puhelun
  • Vastaa Skype-puheluihin lukitusnäytöltäsi aivan kuten tavalliseen puheluun
  • Varastoida saumattomasti Skype-yhteystietosi IPhonesi/iPadisi sisäänrakennettuun yhteystietolistaan.
  • Maksaa Skype-saldosta Israelin Sekeleinä.
  • Kutsua kaverisi Skypeen suoraan yhteystietolistasta.
  • Erottaa yhteystietosi ja botit helpommin toisistaan yhteystietolistassa.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.22
Julkaistu 22.8.2016

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
Uutta tässä päivityksessä:

• Skypen saldoilmoitukset ovat aikaisempaa nopeampia ja luotettavampia.
  • Voit nyt ostaa Skype-saldoa useammissa valuutoissa kuin ennen.
  • Uuden yhteystilapalkin ansiosta näet, milloin Skype on päivittämässä keskustelujasi, ja saat tietää yhteysongelmista.
  • Ilmoituksissa on nyt paljon enemmän sisältöä.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.20
Julkaistu 19.7.2016

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
Uutta tässä päivityksessä:

Skype-botit:

• Olemme helpottaneet bottien löytämistä Skypessa: napauta vain Viimeisimmät-otsikon bottikuvaketta.

• Löysitkö hyödyllisen botin? Voit lisätä botin suosikkeihin napauttamalla bottikeskustelun otsikkoa (vain tietyillä markkina-alueilla).

Palveluilmoitusten ja vastaamattomien keskustelujen määrä:

• Olemme parantaneet ilmoitusten luotettavuutta.

• Vaimennetut keskustelut eivät enää näy lukemattomien viestien määrässä.

Yleiset:

• Olemme tehneet parannuksia vastaajaan, joten sen pitäisi toimia nyt kaikilla.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skype 6.19:n iOS-versio
Julkaistu 5.7.2016

Pyrimme parhaamme mukaan tekemään Skypestä entistäkin paremman puhelu- ja viestintävälineen – seuraavassa ovat tämän päivityksen uudet ominaisuudet:

• Olemme muuttaneet hieman joitakin sovelluksen värejä, jotta sen käyttö olisi helpompaa kaikille.

• Korjaukset, joilla parannetaan puhelujen luotettavuutta ja vähennetään kaatumisia.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot ‑kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.17.1
Julkaistu 7.6.2016

Pyrimme parhaamme mukaan tekemään Skypestä entistäkin paremman puhelu- ja viestintävälineen – seuraavassa ovat tämän päivityksen uudet ominaisuudet:

• Voit lisätä uusia kavereita avaamalla kontaktiluettelon, napauttamalla Kutsu kavereita Skypeen ‑vaihtoehtoa ja valitsemalla sitten henkilöt, joiden haluat liittyvän. Lisätietoja.
  • Parannuksia ääni- ja videopuhelujen laatuun.
  • Korjattiin ongelma, jossa jotkut käyttäjät eivät voineet kirjautua automaattisesti sisään.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!
Skypen iOS-versio 6.16
Julkaistu 23.5.2016

Pyrimme parhaamme mukaan tekemään Skypestä entistäkin paremman puhelu- ja viestintävälineen – seuraavassa ovat tämän päivityksen uudet ominaisuudet:

• Olemme tehneet merkittäviä parannuksia Skypen toimintaan ulkoisten mikrofonien, liittymien ja laitteiden kanssa.

• Voit nyt tallentaa videoviestejä laitteeseesi ja jakaa niitä sitten kavereillesi ja perheenjäsenillesi tai yhteisöpalveluissa.

Voit antaa meille edelleen palautetta sovelluksesta tai Skype-yhteisön kautta. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.15
Julkaistu 28.4.2016

Pyrimme parhaamme mukaan tekemään Skypestä entistäkin paremman puhelu- ja viestintävälineen. Tämä päivitys sisältää seuraavaa:

• Virhekorjaukset ja suorituskyvyn parannukset. Voit antaa meille edelleen palautetta sovelluksesta tai Skypen yhteisösivujen kautta. Me kuuntelemme!
Skypen iOS-versio 6.14
Julkaistu 18.4.2016
  • Tässä päivityksessä on lukuisia virheenkorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn. Voit antaa meille edelleen palautetta sovelluksesta tai Skypen yhteisösivujen kautta. Me kuuntelemme!
Skypen iOS-versio 6.13
Julkaistu 29.3.2016
  • Yleisiä parannuksia.
Skypen iOS-versio 6.12
Julkaistu 9.3.2016
  • Uudet ryhmävideopuhelut enintään 25 henkilön kesken.
Skypen iOS-versio 6.11
Julkaistu 18.2.2016
  • Yleisiä parannuksia.
  • Tämä versio korjaa ääniongelman, joka ilmenee tietyissä iPhone- ja iPad-malleissa matkapuhelimiin/lankaliittymiin soitettaessa.
Skypen iOS-versio 6.10
Julkaistu 11.2.2016
  • Skypessä jaettujen Microsoft Office -asiakirjojen, -esitysten ja -laskentataulukoiden vaivaton avaaminen.
  • Jaa hyvää mieltä Skypessä. Muista läheistäsi ystävänpäivän videoviestillä.
  • Tallenna saamasi video tai tallentamasi videoviesti suoraan valokuviin. Lisätietoja.
  • Yleisiä parannuksia.
Skype 6.9.1:n iOS-versio
Julkaistu 26.1.2016
  • Yleisiä parannuksia.
Skypen iOS-versio 6.8.1
Julkaistu 19.12.2015
  • Tämä versio korjaa vian, joka aiheutti Skypen kaatumisen joillakin käyttäjillä – kiitos avustasi ja antamastasi palautteesta.
  • Luo videokortti juhlapyhistä. Napauta lumihiutaletta, jos haluat kuvata ja jakaa videon Skypessä tai tallentaa ja jakaa sen yhteisöpalveluissa tai sähköpostitse.
  • Lähetä videoviestit ryhmille suoraan ryhmäkeskusteluista.
  • Juhlatuulelle uusilla hymiöillä ja Moji-videoilla.
Skypen iOS-versio 6.8
Julkaistu 15.12.2015
  • Vaivatonta jakamista: Napauta jakamispainiketta, jos haluat lähettää sivustoja tai valokuvia kameran rullasta Skype-kavereille
  • Yleisiä parannuksia
Skypen iOS-versio 6.7
Julkaistu 8.12.2015
  • Yleisiä parannuksia
Skypen iOS-versio 6.6
Julkaistu 23.11.2015

Puhelinnumeron, päivämäärän ja osoitteen tunnistus keskusteluista:

• Puhelinnumeroon soittaminen (Skype-saldolla) suoraan korostetuista numeroista
  • Kalenteritapahtumien määrittäminen korostettuja päivämääriä, päiviä ja aikoja napauttamalla
  • Maps-sijaintien tarkistaminen suoraan korostetuista osoitteista
  • Aiempaa helpompi moniajo Skypessä:
    • Puheluun voi palata nopeasti painamalla käynnissä olevan puhelun banneria Skypessä
    • Viestilaskurista näkee helposti keskustelun aikana, paljonko lukemattomia keskusteluja on
  • Yleisiä parannuksia
Skypen iOS-versio 6.5
julkaistu 15.10.2015

iPhone

• Lisää hupia videoviesteihin videosuodattimilla
  • Uudet Halloween-videoviestisuodattimet ja -hymiöt kauhistuttavat... hahahaha!
  • Uudet 3D Touch -toiminnot:
    • Pikakäynnistyksellä toimivat toimenpiteet suoraan aloitusnäytön Skype-kuvakkeesta
    • Äskettäistä keskustelua painamalla voit tarkistaa uusimmat pikaviestit tai puhelun suoran videokuvan nopeasti
    • Force Touch -toiminnolla voit tarkistaa jaetut sijainnit, valokuvat, yhteystiedot ja URL-osoitteet nopeasti
  • Parannettu keskustelujen ja yhteystietojen hallinta
    • Keskustelujen piilottaminen Viimeisimmät-luettelosta sipaisulla
    • Keskustelun historian poistaminen kokonaan keskusteluvalikosta tai Viimeisimmät-luettelosta
    • Skype-yhteystietojen jakaminen vaivattomasti

iPad

• Lisää hupia videoviesteihin videosuodattimilla
  • Uudet Halloween-videoviestisuodattimet ja -hymiöt kauhistuttavat... hahahaha!
  • Parannettu keskustelujen ja yhteystietojen hallinta
    • Keskustelujen piilottaminen Viimeisimmät-luettelosta sipaisulla
    • Keskustelun historian poistaminen kokonaan keskusteluvalikosta tai Viimeisimmät-luettelosta
    • Skype-yhteystietojen jakaminen vaivattomasti
  • Yleisiä parannuksia
Skypen iOS-versio 6.3
julkaistu 1.10.2015

iPhone

• Täysi iOS9-yhteensopivuus
  • Skype jaetussa näkymässä ja liu'utus pikaviesteihin ja äänipuheluihin
  • Vastaaminen Skype-ilmoituksiin Skypeä avaamatta
  • Keskustelujen aloittaminen Skype-yhteystietojen kanssa suoraan Spotlight-hausta

iPad

• Täysi iOS9-yhteensopivuus
  • Skype jaetussa näkymässä ja liu'utus pikaviesteihin ja äänipuheluihin
  • Vastaaminen Skype-ilmoituksiin Skypeä avaamatta
  • Keskustelujen aloittaminen Skype-yhteystietojen kanssa suoraan Spotlight-hausta
  • Parannuksia puhelujen äänenvoimakkuusongelmiin
Skypen iOS-versio 6.2
julkaistu 17.9.2015
  • Suunnanmuutosten tuki kirjautumisnäytöissä
Skype 6.0.1:n iOS-versio
julkaistu 3.9.2015
  • Mahdollisuus poistaa maakoodi askelpalautinta painamalla
  • Profiilin avaaminen suoraan hausta, ei pelkästään keskustelusta
Skypen iOS-versio 6.0
Julkaistu 3.9.2015
  • Uusi uudelleensuunniteltu käyttöliittymä iPhonelle ja iPadille
  • Tehostettu hakuominaisuus viestien, keskuteluiden, yhteystietojen ja ryhmien löytämiseksi nopeasti
  • Uusien sipaisutoimintojen avulla voit tehdä puheluita ja hallinta keskusteluita nopeasti (sipaisemalla vasemmalle tai oikealle Viimeisimmät-välilehdellä)
  • Lukemattomien keskusteluiden suodattaminen (sipaise alaspäin Viimeisimmät-välilehdellä)

Kaikkien Skypen iPhone-version etujen saaminen edellyttää, että olet asentanut uusimman version. Lisätietoja uusimpaan versioon päivittämisestä.

Lisätietoja Skypen iPhone-versiosta.