Skypen iOS-version uudet ominaisuudet

Etsitkö uusinta Skypen iOS-versiota? Haluaisitko tietää, mitä ominaisuusmuutoksia ja parannuksia kussakin versiossa on? Alla olevassa taulukossa on kaikki uusimpien julkaisujen tiedot.

Versio

Muutokset ja uudet ominaisuudet

Skypen iOS-versio 6.35.1
    julkaistu 25. toukokuuta 2017

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
    Teemme jatkuvasti työtä tehdäksemme Skypestä paremman sinua varten. Uudet ominaisuudet:

• Sovelluksen suorituskykyä ja vakautta on parannettu.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.35
    Julkaistu 3. toukokuuta 2017

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
    Teemme jatkuvasti työtä tehdäksemme Skypestä paremman sinua varten. Uudet ominaisuudet:

• Sovelluksen ominaisuuksia on parannettu yleisesti.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.34
    Julkaistu 28. helmikuuta 2017

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
    Teemme jatkuvasti työtä tehdäksemme Skypestä paremman sinua varten. Uudet ominaisuudet:

• Käytätkö Skypeä kansainvälisiin puheluihin? Olemme nyt helpottaneet asioita huomattavasti lisäämällä ominaisuuden, joka mahdollistaa maakoodin tai 0-etuliitteen helpon muokkaamisen.

• Sovelluksen ominaisuuksia on parannettu yleisesti.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.30
    julkaistu 12. joulukuuta 2016

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
    Teemme jatkuvasti työtä tehdäksemme Skypestä paremman sinua varten. Uudet ominaisuudet:

• Jaa hieman lomailoa muille! Voit jakaa personalisoidun lomavideon läheistesi kanssa. Aloita napauttamalla lumihiutalepainiketta Skype-logon vieressä.

• Integroidussa soittotoiminnossa (CallKit) on nyt erityinen aloitusnäyttö, jonka avulla sen toiminta on helpompi ymmärtää.

• Ilmoitukset poistuvat nyt ilmoituskeskuksesta, kun Skype-sovellus käynnistetään. Näin vältetään ilmoitusten turhaa kasautumista.

• Onko sinulle joskus käynyt niin, että suljit sovelluksen vahingossa ryhmäpuhelun aikana etkä enää voinut liittyä mukaan? Nyt voit liittyä helposti uudelleen ryhmäpuheluihin.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.28
    julkaistu 9. marraskuuta 2016

• Yleisiä korjauksia

Skypen iOS-versio 6.27
    julkaistu 27.10.2016

Teemme jatkuvasti työtä tehdäksemme Skypestä paremman sinua varten. Tämän uuden päivityksen avulla voit nyt:

• lähettää Skype-viestejä yhteystiedoillesi käyttäen Siriä
    • tarkastella viimeisimpiä Skype-viestejäsi ja suosikkejasi uudelleen Apple Watch -kellossa.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.26
    julkaistu 10.10.2015

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
    Teemme jatkuvasti työtä tehdäksemme Skypestä paremman sinua varten.
    Tämän uuden päivityksen avulla voit nyt:

• Tehdä jokaisesta puhelusta Skype-puhelun: Vaihtaa iOS 10 integroidun soittamisen (CallKit) päälle/pois Skype-sovelluksen asetuksista.

• Älä koskaan menetä uutta yhteystietoa: Varmista, että olet asettanut Skype-ilmoituksesi ”päälle” saadaksesi uudet yhteystietopyynnöt ilmoituksina.

• Korjausparannuksia: Nauti eri parannuksista, joita olemme tehneet Skypen toimintaan iOS 10:ssä.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.25
    julkaistu 28.9.2016

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
    Teemme jatkuvasti työtä tehdäksemme Skypestä paremman sinua varten.
    Tämän uuden päivityksen avulla voit nyt:

• vastata Skype-puheluihin lukitusnäytöltäsi aivan kuten tavalliseen puheluun
    • tallentaa Skype-yhteystietosi helposti iPhonesi/iPadisi yhteystietolistaan
    • maksaa Skype-saldosta Israelin sekeleinä
    • kutsua kaverisi Skypeen suoraan yhteystietolistasta
    • erottaa yhteystietosi ja botit helpommin toisistaan yhteystietolistassa.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.22
    Julkaistu 22.8.2016

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
    Uutta tässä päivityksessä:

• Skypen saldoilmoitukset ovat aikaisempaa nopeampia ja luotettavampia.
    • Voit nyt ostaa Skype-saldoa useammissa valuutoissa kuin ennen.
    • Uuden yhteystilapalkin ansiosta näet, milloin Skype on päivittämässä keskustelujasi, ja saat tietää yhteysongelmista.
    • Ilmoituksissa on nyt paljon enemmän sisältöä.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.20
    Julkaistu 19.7.2016

Tervetuloa Skypen iOS-versioon.
    Uutta tässä päivityksessä:

Skype-botit:

• Olemme helpottaneet bottien löytämistä Skypessa: napauta vain Viimeisimmät-otsikon bottikuvaketta.

• Löysitkö hyödyllisen botin? Voit lisätä botin suosikkeihin napauttamalla bottikeskustelun otsikkoa (vain tietyillä markkina-alueilla).

Palveluilmoitusten ja vastaamattomien keskustelujen määrä:

• Olemme parantaneet ilmoitusten luotettavuutta.

• Vaimennetut keskustelut eivät enää näy lukemattomien viestien määrässä.

Yleiset:

• Olemme tehneet parannuksia vastaajaan, joten sen pitäisi toimia nyt kaikilla.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!

Skype 6.19:n iOS-versio
    Julkaistu 5.7.2016

Pyrimme parhaamme mukaan tekemään Skypestä entistäkin paremman puhelu- ja viestintävälineen – seuraavassa ovat tämän päivityksen uudet ominaisuudet:

• Olemme muuttaneet hieman joitakin sovelluksen värejä, jotta sen käyttö olisi helpompaa kaikille.

• Korjaukset, joilla parannetaan puhelujen luotettavuutta ja vähennetään kaatumisia.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot ‑kohdassa. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.17.1
    Julkaistu 7.6.2016

Pyrimme parhaamme mukaan tekemään Skypestä entistäkin paremman puhelu- ja viestintävälineen – seuraavassa ovat tämän päivityksen uudet ominaisuudet:

• Voit lisätä uusia kavereita avaamalla kontaktiluettelon, napauttamalla Kutsu kavereita Skypeen ‑vaihtoehtoa ja valitsemalla sitten henkilöt, joiden haluat liittyvän. Lisätietoja.
    • Parannuksia ääni- ja videopuhelujen laatuun.
    • Korjattiin ongelma, jossa jotkut käyttäjät eivät voineet kirjautua automaattisesti sisään.

Voit antaa meille edelleen palautetta avaamalla sovelluksen ja napauttamalla Skype-yhteisön linkkiä Omat tiedot -kohdassa. Me kuuntelemme!
    Skypen iOS-versio 6.16
    Julkaistu 23.5.2016

Pyrimme parhaamme mukaan tekemään Skypestä entistäkin paremman puhelu- ja viestintävälineen – seuraavassa ovat tämän päivityksen uudet ominaisuudet:

• Olemme tehneet merkittäviä parannuksia Skypen toimintaan ulkoisten mikrofonien, liittymien ja laitteiden kanssa.

• Voit nyt tallentaa videoviestejä laitteeseesi ja jakaa niitä sitten kavereillesi ja perheenjäsenillesi tai yhteisöpalveluissa.

Voit antaa meille edelleen palautetta sovelluksesta tai Skype-yhteisön kautta. Me kuuntelemme!

Skypen iOS-versio 6.15
    Julkaistu 28.4.2016

Pyrimme parhaamme mukaan tekemään Skypestä entistäkin paremman puhelu- ja viestintävälineen. Tämä päivitys sisältää seuraavaa:

• Virhekorjaukset ja suorituskyvyn parannukset. Voit antaa meille edelleen palautetta sovelluksesta tai Skypen yhteisösivujen kautta. Me kuuntelemme!
    Skypen iOS-versio 6.14
    Julkaistu 18.4.2016
    • Tässä päivityksessä on lukuisia virheenkorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn. Voit antaa meille edelleen palautetta sovelluksesta tai Skypen yhteisösivujen kautta. Me kuuntelemme!
    Skypen iOS-versio 6.13
    Julkaistu 29.3.2016
    • Yleisiä parannuksia.
    Skypen iOS-versio 6.12
    Julkaistu 9.3.2016
    • Uudet ryhmävideopuhelut enintään 25 henkilön kesken.
    Skypen iOS-versio 6.11
    Julkaistu 18.2.2016
    • Yleisiä parannuksia.
    • Tämä versio korjaa ääniongelman, joka ilmenee tietyissä iPhone- ja iPad-malleissa matkapuhelimiin/lankaliittymiin soitettaessa.
    Skypen iOS-versio 6.10
    Julkaistu 11.2.2016
    • Skypessä jaettujen Microsoft Office -asiakirjojen, -esitysten ja -laskentataulukoiden vaivaton avaaminen.
    • Jaa hyvää mieltä Skypessä. Muista läheistäsi ystävänpäivän videoviestillä.
    • Tallenna saamasi video tai tallentamasi videoviesti suoraan valokuviin. Lisätietoja.
    • Yleisiä parannuksia.
    Skype 6.9.1:n iOS-versio
    Julkaistu 26.1.2016
    • Yleisiä parannuksia.
    Skypen iOS-versio 6.8.1
    Julkaistu 19.12.2015
    • Tämä versio korjaa vian, joka aiheutti Skypen kaatumisen joillakin käyttäjillä – kiitos avustasi ja antamastasi palautteesta.
    • Luo videokortti juhlapyhistä. Napauta lumihiutaletta, jos haluat kuvata ja jakaa videon Skypessä tai tallentaa ja jakaa sen yhteisöpalveluissa tai sähköpostitse.
    • Lähetä videoviestit ryhmille suoraan ryhmäkeskusteluista.
    • Juhlatuulelle uusilla hymiöillä ja Moji-videoilla.
    Skypen iOS-versio 6.8
    Julkaistu 15.12.2015
    • Vaivatonta jakamista: Napauta jakamispainiketta, jos haluat lähettää sivustoja tai valokuvia kameran rullasta Skype-kavereille.
    • Yleisiä parannuksia.
    Skypen iOS-versio 6.7
    Julkaistu 8.12.2015
    • Yleisiä parannuksia.
    Skypen iOS-versio 6.6
    Julkaistu 23.11.2015

Puhelinnumeron, päivämäärän ja osoitteen tunnistus keskusteluista:

• Puhelinnumeroon soittaminen (Skype-saldolla) suoraan korostetuista numeroista.
    • Kalenteritapahtumien määrittäminen korostettuja päivämääriä, päiviä ja aikoja napauttamalla.
    • Kartat-sijaintien tarkistaminen suoraan korostetuista osoitteista.
    • Aiempaa helpompi moniajo Skypessä:
      • Puheluun voi palata nopeasti painamalla käynnissä olevan puhelun banneria Skypessä
      • Viestilaskurista näkee helposti keskustelun aikana, paljonko lukemattomia keskusteluja on
    • Yleisiä parannuksia.
    Skypen iOS-versio 6.5
    julkaistu 15.10.2015

iPhone

• Lisää hupia videoviesteihin videosuodattimilla
    • Uudet Halloween-videoviestisuodattimet ja -hymiöt kauhistuttavat... hahahaha!
    • Uudet 3D Touch -toiminnot:
      • Saat pikakäynnistyksellä toimivat toimenpiteet näkyviin suoraan aloitusnäytön Skype-kuvakkeesta.
      • Äskettäistä keskustelua painamalla voit tarkistaa nopeasti uusimmat pikaviestit tai puhelun suoran videokuvan.
      • Force Touch -toiminnolla voit tarkistaa jaetut sijainnit, valokuvat, yhteystiedot ja URL-osoitteet nopeasti.
    • Parannettu keskustelujen ja yhteystietojen hallinta
      • Keskustelujen piilottaminen Viimeisimmät-luettelosta pyyhkäisemällä.
      • Keskustelun historian poistaminen kokonaan keskusteluvalikosta tai Viimeisimmät-luettelosta.
      • Skype-yhteystietojen jakaminen vaivattomasti.

iPad

• Lisää hupia videoviesteihin videosuodattimilla
    • Uudet Halloween-videoviestisuodattimet ja -hymiöt kauhistuttavat... hahahaha!
    • Parannettu keskustelujen ja yhteystietojen hallinta
      • Keskustelujen piilottaminen Viimeisimmät-luettelosta sipaisulla
      • Keskustelun historian poistaminen kokonaan keskusteluvalikosta tai Viimeisimmät-luettelosta
      • Skype-yhteystietojen jakaminen vaivattomasti
    • Yleisiä parannuksia
    Skypen iOS-versio 6.3
    julkaistu 1.10.2015

iPhone

• Täysi iOS9-yhteensopivuus.
    • Skypen käyttö jaetussa näkymässä ja liu'utus pikaviesteihin ja äänipuheluihin.
    • Vastaaminen Skype-ilmoituksiin Skypeä avaamatta.
    • Keskustelujen aloittaminen Skype-yhteystietojen kanssa suoraan Spotlight-hausta.

iPad

• Täysi iOS9-yhteensopivuus.
    • Skypen käyttö jaetussa näkymässä ja liu'utus pikaviesteihin ja äänipuheluihin.
    • Vastaaminen Skype-ilmoituksiin Skypeä avaamatta.
    • Keskustelujen aloittaminen Skype-yhteystietojen kanssa suoraan Spotlight-hausta.
    • Parannuksia puhelujen äänenvoimakkuusongelmiin.
    Skypen iOS-versio 6.2
    julkaistu 17.9.2015
    • Suunnanmuutosten tuki kirjautumisnäytöissä.
    Skype 6.0.1:n iOS-versio
    julkaistu 3.9.2015
    • Mahdollisuus poistaa maakoodi askelpalautinta painamalla.
    • Profiilin avaaminen suoraan hausta, ei pelkästään keskustelusta.
    Skypen iOS-versio 6.0
    Julkaistu 3.9.2015
    • Uusi uudelleensuunniteltu käyttöliittymä iPhonelle ja iPadille.
    • Tehostettu hakuominaisuus viestien, keskustelujen, yhteystietojen ja ryhmien löytämiseksi nopeasti.
    • Uusien pyyhkäisytoimintojen avulla voit soittaa puheluita ja hallita keskusteluja nopeasti (pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle Viimeisimmät-välilehdellä)
    • Lukemattomien keskustelujen suodattaminen (pyyhkäisemällä alaspäin Viimeisimmät-välilehdellä).

Kaikkien Skypen iPhone-version etujen saaminen edellyttää, että olet asentanut uusimman version. Lisätietoja uusimpaan versioon päivittämisestä.

Lisätietoja Skypen iPhone-versiosta.