Mitä teen, jos Skypen Windows-työpöytäversio kaatuu heti?

Jos Skypen Windows-työpöytäversio kaatuu, ennen kuin ehdit tehdä mitään, älä huoli – tietokoneessasi ei ole mitään vikaa. Tämä tapahtuu, koska vanhemmassa Skypen Windows-työpöytäversiossa on virhe. Se on nyt korjattu.

Voit korjata tämän ongelman lataamalla uusimman Skypen Windows-työpöytäversion täältä.

Voit määrittää päivitykset automaattisiksi ja varmistaa näin, että uusin Skype-versio on aina käytössäsi. Lisätietoja.