Ohje Android

Skype WiFiin (iOS ja Android) kirjautumisessa ilmenee ongelmia

Skype WiFi -mobiilisovelluksiin tehtyjen parannusten vuoksi jotkin käyttäjät saattavat havaita ongelmia kirjautumisessa. Jos saat virheen, jossa ilmoitetaan virheellisistä tunnistetiedoista (vaikka tiedät, että olet antanut oikean nimen ja salasanan), käytössäsi oleva sovellusversio on vanhentunut. Jos kirjautuminen jää kiertämään silmukkaa – eli sovellus vaikuttaa kirjautuvan sisään, mutta se vaihtelee yhdistämis- ja kirjautumisongelman välillä – myös tällöin kyseessä on vanhentunut ohjelmistoversio.

Ratkaisu on helppo ja toimii samalla tavalla sekä Android- että iOS-laitteissa: siirry vain sovelluskauppaan, etsi Skype WiFi ja lataa uusin versio. Kun lataus on valmis, napauta Skype WiFi -kuvaketta sovellusluettelossa, niin voit kirjautua sisään normaalisti.

iOS-sovellus löytyy täältä.

Android-sovellus löytyy täältä.