Ohje Windows Phone

Miksi minulta pyydetään lupaa, kun asennan Skypen Windows Phone -versiota?

Kun päivität Skypen Windows Phone -versioon 2.22, saat Windows-kaupasta viestin siitä, että sovelluksen asentaminen vaatii erillisen luvan.

Tämä lupa tarvitaan uusimman Skype-version sijainnin jakamista varten. Kaikki Windows Phone -sovellukset, jotka käyttävät vastaavia toimintoja, edellyttävät luvan.

Sijaintitietojasi käytetään vain, jos otat tämän toiminnon käyttöön Skype-asetuksissa. Mutta voit päivittää Skypen ja nauttia uusimman version ominaisuuksista myös ottamatta tätä toimintoa käyttöön. Siinä tapauksessa emme käytä sijaintitietojasi.

Lisätietoja sijainnin jakamisesta Skypen Windows Phone -versiossa.