Koti Skypen verkkoversio

Skypen verkkoversion ja Outlook.comin käyttäminen

Skypen verkkoversio on nyt saatavana kaikille käyttäjille kaikissa maissa.

Jos luet tätä, koska käytät Skypen verkkoversiota, haluamme kiittää uuden tuotteemme testauksesta. Palautteesi avulla voimme parantaa Skypeä joka päivä.

Skypen verkkoversio on helpoin tapa nauttia Skypen ominaisuuksista lataamatta sovellusta. Voit kirjautua sisään Skypen verkkoversioon osoitteessa Skype.com ja aloittaa heti keskustelun pikaviesteillä. Jos haluat soittaa ääni- tai videopuheluita, sinun täytyy ladata laajennus.

Skypen verkkoversion käytön aloittaminen edellyttää vain tuettua selainta ja Internet-yhteyttä (Windows: Microsoft Edge, Internet Explorer 10 ja uudemmat ja uusimmat Chrome- ja Firefox-versiot. Mac OS: Safari 6 tai uudempi).

Skypen verkkoversio on saatavilla maailmanlaajuisesti. Aloita siirtymällä osoitteeseen skype.com ja napsauttamalla Skypen verkkoversion käynnistyslinkkiä tai siirry osoitteeseen web.skype.com.

Skype tarjoaa useita kirjautumisvaihtoehtoja, joten voit käyttää Skypeä ja Microsoftin palveluita sinulle parhaalla tavalla.

Voit kirjautua Skypen verkkoversioon Skype-nimellä, sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda uuden Skype-tilin.

Miten soitan ääni- ja videopuheluita?

Jos haluat soittaa maksuttomia ääni- tai videopuheluja Skypen verkkoversiolla, sinun on ladattava laajennus. Voit tehdä tämän ensimmäisellä kirjautumiskerralla tai odottaa, kunnes haluat soittaa tai vastaanottaa ensimmäisen puhelusi. Laajennuksen asentamisessa ei pitäisi kestää kauaa, sillä laajennuksen koko on vain 13,7 Mt.

Ääni- tai videopuhelun soittaminen on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain valita yhteyshenkilö ja napsauttaa videopuhelun soittaminen on yksinkertaistapuhelu- tai äänipuhelupainiketta:

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään vain yhtä selaimen ikkunaa tai välilehteä, kun käytät Skypen verkkoversiota.

Miten soitan matka- ja lankapuhelimiin Skypen verkkoversiolla?

Skypen verkkoversiolla voi nyt soittaa puheluita matka- ja lankapuhelimiin. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai paketin, jotta voit aloittaa edullisten puheluiden soittamisen Skypestä. Kun olet kirjautunut sisään Skypen verkkoversioon, napsauta Soita puhelimiin -välilehteä, valitse kohteesi ja numero, johon haluat soittaa, ja paina puhelupainiketta. Lisätietoja mahtavien Skype-puheluiden soittamisesta.

Voit käyttää Skypen verkkoversion pikaviestintää sekä ääni- ja videopuheluita joko kahdenvälisesti tai ryhmässä – ilmaiseksi. Pikaviestikeskusteluun voi osallistua jopa 300 henkilöä, äänipuheluun 25 henkilöä ja ryhmävideopuheluun 10 henkilöä.

Tulevien viikkojen aikana lisäämme muita ominaisuuksia, joita voit hyödyntää käyttäessäsi Skypeä muilla laitteilla. Pysy kuulolla.

1. Kun olet keskustelussa, näet Jaa valokuvia -painikkeen Hymiöt-painikkeen vieressä.

2. Avaa tiedostovalitsin napauttamalla Jaa valokuvia -painiketta ja etsi kuva, jonka haluat jakaa.
    3. Kun valokuva on valittu, se ladataan ja se tulee näkyviin kaikkien osallistujien keskusteluhistoriaan.

Voit elävöittää keskustelua Skype-hymiöillä Skypen verkkoversiossa valitsemalla hymiöpainikkeen . Skypen verkkoversiossa on myös hymiöitä ehdottava toiminto. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön valitsemallaAsetukset, Viestit ja Ehdotetut hymiöt. Kun toiminto on otettu käyttöön, se ehdottaa hymiöitä sitä mukaa, kun kirjoitat tiettyjä sanoja. Esimerkiksi juhla:

Se tuo näkyviin myös luettelon ehdotetuista hymiöistä, kun aloitat hymiön pikakomennon kirjoittamisen merkeillä "(":

Kun jatkat kirjoittamista, hymiöitä rajoitetaan kirjoittamiasi merkkejä parhaiten vastaaviin vaihtoehtoihin:

Voit lähettää yhteyshenkilösi tiedot toiselle yhteyshenkilölle keskustelun aika, jotta he voivat lisätä ne yhteystietoluetteloonsa. Näin voit helposti varmistaa, että kaikki kaverisi ovat yhteydessä Skypessä.

Näin lähetät yhteystietoja:

1. Napsauta keskusteluruudussa Lähetä yhteystietoja -painiketta.

2. Kirjoita lähetettävän yhteystiedon nimi Lähetä yhteystietoja -näytössä tai selaa yhteystietoluetteloasi ja napsauta yhteystietoa, jonka haluat lähettää.

3. Napsauta Lähetä-painiketta. Näkyviin tulee pikaviesti, jossa vahvistetaan, että yhteystieto on lähetetty. Vastaanottaja voi sitten lisätä kyseisen henkilön yhteystietoihinsa.

Valitse poistettava yhteystieto luettelosta osoittamalla, napsauta valintaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Poista yhteyshenkilö. Voit myös valita yhteyshenkilön ja napsauttaa hänen nimeään pääikkunassa kerran. Tämä tuo hänen yhteystietokorttinsa näkyviin, ja voit sitten estää tai poistaa hänet.

Voit aloittaa ryhmäkeskustelun, -äänipuhelun tai -videopuhelun lisäämällä osallistujia olemassa olevaan keskusteluun tai puheluun tai luomalla uuden ryhmän.

Voit lisätä osallistujia olemassa olevaan keskusteluun tai puheluun valitsemalla Lisää ihmisiä -painikkeen. Jos haluat luoda uuden ryhmän, valitse Uusi, valitse keskusteluun lisättävät yhteyshenkilöt ja valitse Vahvista. Voit joko aloittaa keskustelun tai aloittaa puhelun napsauttamalla oikeassa yläkulmassa näkyvää ääni- tia videopuhelupainiketta. Lisätietoja pikaviestien lähettämisesä Skypessä.

Ääniasetusten hallinta ei tällä hetkellä ole mahdollista. Tämä toiminto lisätään tulevien kuukausien aikana. Seuraa tilannetta!

Skypen verkkoversio tarjoaa helppokäyttötoimintoja verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) mukaisesti. Voit esimerkiksi siirtyä Skypen verkkoversiossa käyttämättä hiirtä (siirtyminen näppäimistöllä). Kaikki Skypen verkkoversion tärkeät toiminnalliset elementit sisältävät aria-label-attribuutin, jonka avulla näytönlukuohjelmat tunnistavat sivun elementtejä. Skypen verkkoversio tukee myös seuraavia pikanäppäimiä:

• Puheluun vastaaminen videopuheluna: Ctrl + Alt + PgUp
    • Puheluun vastaaminen äänipuheluna: Alt + PgUp
    • Puhelun hylkääminen: Alt + PgDn

Jos olet ääni- tai videopuhelussa, voit jakaa näyttösi napsauttamalla pluskuvaketta ja valitsemalla sitten Jaa näyttö -vaihtoehdon.

Tämä ominaisuus koskee vain lähtevän näyttökuvan jakamista.