Skypen verkkoversion ja Outlook.comin käyttäminen

Takaisin hakutuloksiin

Skypen verkkoversio on nyt saatavana kaikille käyttäjille kaikissa maissa.

Jos luet tätä, koska käytät Skypen verkkoversiota, haluamme kiittää uuden tuotteemme testauksesta. Palautteesi avulla voimme parantaa Skypeä joka päivä.

Skypen verkkoversio on helpoin tapa nauttia Skypen ominaisuuksista lataamatta sovellusta. Voit kirjautua sisään Skypen verkkoversioon osoitteessa Skype.com ja aloittaa heti keskustelun pikaviesteillä. Jos haluat soittaa ääni- tai videopuheluita, sinun täytyy käyttää Microsoft Edgeä tai Chromen viimeisimpiä versioita.

Skypen verkkoversio on saatavilla maailmanlaajuisesti. Aloita siirtymällä osoitteeseen skype.com ja napsauttamalla Skypen verkkoversion käynnistyslinkkiä tai siirry osoitteeseen web.skype.com.

Skype tarjoaa useita kirjautumisvaihtoehtoja, joten voit käyttää Skypeä ja Microsoftin palveluita sinulle parhaalla tavalla.

Voit kirjautua Skypen verkkoversioon Skype-nimellä, sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda uuden Skype-tilin.

Miten soitan ääni- ja videopuheluita?

Jotta voisit soittaa ääni- ja videopuheluita Outlook.com-yhteyshenkilöillesi, sinun täytyy käyttää Microsoft Edgeä tai Chromen viimeisimpiä versioita.

Jos saat viestin Ääni- ja videopuheluita ei tueta selaimessasi, varmista, että käytät Chromea tai Edgeä.

Tärkeää: Jos selaimesi ei tue lisäosia, voit edelleenkin lähettää pikaviestejä yhteyshenkilöillesi Outlook.comissa. Et voi kuitenkaan käyttää Skypen ääni- ja videopuheluja. Voit kuitenkin soittaa Skype-äänipuheluja ja -videopuheluja Skype-sovelluksella.

Miten soitan matka- ja lankapuhelimiin Skypen verkkoversiolla?

Skypen verkkoversiolla voi nyt soittaa puheluita matka- ja lankapuhelimiin. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai paketin, jotta voit aloittaa edullisten puheluiden soittamisen Skypestä. Kun olet kirjautunut sisään Skypen verkkoversioon, napsauta Soita puhelimiin -välilehteä, valitse kohteesi ja numero, johon haluat soittaa, ja paina puhelupainiketta. Lisätietoja mahtavien Skype-puheluiden soittamisesta.

Voit käyttää Skypen verkkoversion pikaviestintää sekä ääni- ja videopuheluita joko kahdenvälisesti tai ryhmässä – ilmaiseksi. Pikaviestikeskusteluun voi osallistua jopa 300 henkilöä, äänipuheluun 25 henkilöä ja ryhmävideopuheluun 10 henkilöä.

Tulevien viikkojen aikana lisäämme muita ominaisuuksia, joita voit hyödyntää käyttäessäsi Skypeä muilla laitteilla. Pysy kuulolla.

1. Kun keskustelu on käynnissä, voit nähdä Jaa valokuvia -painikkeen Hymiöt-painikkeen vieressä.
    2. Avaa tiedostovalitsin napauttamalla Jaa valokuvia -painiketta ja etsi kuva, jonka haluat jakaa.
    3. Kun valokuva on valittu, se ladataan ja se tulee näkyviin kaikkien osallistujien keskusteluhistoriaan.

Voit elävöittää keskustelua Skype-hymiöillä Skypen verkkoversiossa valitsemalla hymiöpainikkeen . Skypen verkkoversiossa on myös hymiöitä ehdottava toiminto. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön valitsemalla Asetukset, Viestit ja Ehdotetut hymiöt. Kun toiminto on otettu käyttöön, se ehdottaa hymiöitä sitä mukaa, kun kirjoitat tiettyjä sanoja.

Se tuo näkyviin myös luettelon ehdotetuista hymiöistä, kun aloitat hymiön pikakomennon kirjoittamisen merkeillä (:

Kun jatkat kirjoittamista, hymiöitä rajoitetaan kirjoittamiasi merkkejä parhaiten vastaaviin vaihtoehtoihin:

Voit lähettää yhteyshenkilösi tiedot toiselle yhteyshenkilölle keskustelun aika, jotta he voivat lisätä ne yhteystietoluetteloonsa. Näin voit helposti varmistaa, että kaikki kaverisi ovat yhteydessä Skypessä.

Näin lähetät yhteystietoja:

1. Napsauta keskusteluruudussa Lähetä yhteystietoja -painiketta.

2. Kirjoita lähetettävän yhteystiedon nimi Lähetä yhteystietoja -näytössä tai selaa yhteystietoluetteloasi ja napsauta yhteystietoa, jonka haluat lähettää.
    3. Napsauta Lähetä-painiketta. Näkyviin tulee pikaviesti, jossa vahvistetaan, että yhteystieto on lähetetty. Vastaanottaja voi sitten lisätä kyseisen henkilön yhteystietoihinsa.

Valitse poistettava yhteyshenkilö luettelosta osoittamalla, napsauta valintaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Poista yhteyshenkilö tai Estä yhteyshenkilö. Voit myös valita yhteyshenkilön ja napsauttaa yhteyshenkilön nimeä pääikkunassa, avata hänen yhteystietokorttinsa ja valita Poista tai Estä. Kun estät yhteyshenkilön, sinulla on myös mahdollisuus Ilmoittaa tämän henkilön väärinkäytöstä.

Voit aloittaa ryhmäkeskustelun, -äänipuhelun tai -videopuhelun lisäämällä osallistujia olemassa olevaan keskusteluun tai puheluun tai luomalla uuden ryhmän.

Voit lisätä osallistujia olemassa olevaan keskusteluun tai puheluun valitsemalla Lisää ihmisiä -painikkeen. Jos haluat luoda uuden ryhmän, valitse Uusi, valitse keskusteluun lisättävät yhteyshenkilöt ja valitse Vahvista. Voit joko aloittaa keskustelun tai aloittaa puhelun napsauttamalla oikeassa yläkulmassa näkyvää ääni- tai videopuhelupainiketta. Lisätietoja pikaviestien lähettämisestä Skypessä.

Ääniasetusten hallinta ei tällä hetkellä ole mahdollista. Tämä toiminto lisätään tulevien kuukausien aikana. Seuraa tilannetta!

Skypen verkkoversio tarjoaa helppokäyttötoimintoja verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) mukaisesti. Voit esimerkiksi siirtyä Skypen verkkoversiossa käyttämättä hiirtä (siirtyminen näppäimistöllä). Kaikki Skypen verkkoversion tärkeät toiminnalliset elementit sisältävät aria-label-attribuutin, jonka avulla näytönlukuohjelmat tunnistavat sivun elementtejä. Skypen verkkoversio tukee myös seuraavia pikanäppäimiä:

• Puheluun vastaaminen videopuheluna: Ctrl + Alt + PgUp
    • Puheluun vastaaminen äänipuheluna: Alt + PgUp
    • Puhelun hylkääminen: Alt + PgDn